Így bontják Simicska hirdetőoszlopait

2016. január 2. 18:57
Hiába állított a Mahir Cityposter Kft. biztonsági embereket a cég budapesti hirdetőoszlopaihoz, a hvg.hu videója szerint azokat mégis sorra bontják el.

Mint azt a Mandiner már január 1-jén megírta: már az év első napjaiban elkezdik bontani a Simicska Lajos érdekeltségébe tartozó Mahir Cityposter Kft. hirdetőoszlopait Budapesten, mivel azokat a cég a Fővárosi Közgyűlés döntése ellenére nem távolította el a december 31-ei határidőig. A Mahir a döntést ehelyett bíróságon támadta meg, a per első tárgyalása pedig január 11-én lesz. A főváros viszont nem várt eddig az időpontig, és már január 2-án megkezdte az oszlopok elbontását. 

Ahogy a hvg.hu videójából kiderül, hiába állított biztonsági embereket az oszlopokhoz a Mahir és volt jelen a cég felügyelőbizottságának az elnöke is, a bontást nem sikerült megakadályozni. 

Összesen 79 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A gecibe!
Ezeknél nix ugribugri, az szent!

Sok igazság van abban amit mond Simicska megítélése kapcsán. A Fidesz pajzsra emelte Őt, majd megtörtént a "szobor ledöntése", a korábbi gazdasági idol félretolása.

Abban talán egyetértünk, hogy Simicska nem nevezhető úriembernek. Inkább egy, a hatalomtól, a vitatható módon megszerzett vagyontól megrészegültnek. Tipikus példája az intelligencia nélküli újgazdagoknak.

Abban viszont nem tudok Önnel egyet érteni, ahogyan minősíti az Önnel egyet nem értőket, ahogyan általánosít a fideszesekkel kapcsolatosan.

Bizonyára sérelmesnek, inkorrektnek találná, ha bárki is az Ön pártját, az LMP-t bírálná hasonló jelzőket használva.

Az eltérő véleményünket tudni kell kulturáltan megfogalmazni, ez az első lépcső a mondandónk hitelességéhez. S ez véleményem szerint mindenkire érvényes.

A Belga felkérte Luis-t és Vityát hogy az

Egy-két-há című

számuk klippjében legyenek a főszereplők:


https://www.youtube.com/watch?..

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés