Visszaböffen a pártállami múlt

2016. január 14. 8:41

Sneider Tamás
Facebook
A Magyar Nemzettel kapcsolatban a minap azt a tájékoztatást kaptam a házvezetéstől, hogy a Hivatal lemondta a Magyar Nemzetet, így azt a jövőben nem tudják a rendelkezésemre bocsátani.

„Az Országgyűlés alelnökeként az Országgyűlés Hivatalán keresztül több lapnak is az előfizetője vagyok. A Magyar Nemzettel kapcsolatban a minap azt a tájékoztatást kaptam a házvezetéstől, hogy a Hivatal lemondta a Magyar Nemzetet, így azt a jövőben nem tudják a rendelkezésemre bocsátani. 

Levélben fordulok Kövér Lászlóhoz, hogy a házelnök megértse: attól függetlenül szeretnék minél szélesebb körben tájékozódni az aktuális hírekről, hogy a Fidesz éppen milyen viszonyban van Simicska Lajossal.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 80 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Azt hittem, hogy egy jobboldali nem olvas Simicska lapot. A Magyar Nemzet a Blikk színvonalára süllyedt, márpedig a bulvár lapokat mindenki vegye meg a saját zsebére.

Persze értem én, a Simicska média birodalom - Hír TV, Magyar Nemzet, Klub, bocsánat, Lánchíd Rádió - a békés gyarapodás idején a Jobbikot nem tekintette szalonképes pártnak, a náci tartományban kezelte.

Most, hogy számukra csak az számít, hogy miként lehet naponta belerúgni Orbán Viktorba, a kormányba, már nem fontos a politikai arculat, így a Jobbik képviselői napi vendégek lettek az Együtt, a PM, az LMP a DK, az MSZP társaságában.

Simicska politikailag emancipálta a Jobbikot.

A Lánchíd Rádióban is gyakori vendégek - megjegyzem ,korábban néha magam is belehallgattam, most az egyik, a rádiót egyre forgóbb gyomorral hallgató, a kormányellenes uszításban éllovassá vált munkatársaktól elhatárolódó barátomtól hallok róluk -, s egy párt természetszerűen örül a nyilvánosságnak.

De az az azért furcsa, hogy a pártot tegnap még náciként kezelő média ennyire fontos a Jobbik számára.

Láthatnák,hogy a három média Simicska kénye-kedve szerint váltogatja a fehérneműjét, ráadásul igen primitív módon.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés