Előmoderálja a kommenteket a 444

2016. január 15. 10:04
Új kommentelési rendszert vezet be január 21-től a 444: csak előmoderálást követően jelennek majd meg az oldalon a hozzászólások. De ez nem mindenkire vonatkozik majd, kommentelőik egy része szabadlistára kerül, őket nem fogják előre moderálni.

Uj Péter, a 444 főszerkesztője pénteken reggel bejelentette, hogy jövő csütörtöktől, azaz január 21-től csak előzetes moderálást követően jelennek majd meg a kommentek az oldalukon. A legaktívabb kommentelők azonban felkerülnek egy szabadlistára, az ő hozzászólásaik gyorsabban, előmoderálás nélkül jelennek majd meg. 

A web alapeszméje, hogy mindenki mondjon azt, amit akar; az viszont nem az, hogy mindenki ott mondja, amit akar, ahol akarja – írja Uj Péter, aki az előmoderálásra való átállást lényegében azzal indokolta, hogy az utóbbi időben, olvasótáboruk megsokszorozódásával egyre több lett az olyan hozzászólás, ami nem hogy az adott cikkre nem reagált, de még az „értelmes eszmecsere” vagy a „vicc” legtágabb értelmezései sem illettek rájuk. Emellett sok esetben még a törvényesség határait is átlépték. 

Összesen 87 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ezek szerint levédték a fülbesúgásos módszert.
Vajon mi lett a neve? Nyírfás? Gyárfás? Hüvelykujjpéter?

Én nagyon szerettem a pörgős kommentfolyamot, ami a 444-en volt, kb. emiatt járt oda az emberek 90%-a, de ezzel ennek vége, és valószínű az oldal sikersztorijának is annyi.
Jó volt, amíg tartott, de elmúlt.:(

Erre gondolsz?
A 666-os szám a Bibliában a „Fenevad” jele.

Engem nem moderál a mandi, ami nem is csoda, hiszen minőségi kontentet gyártok.:)))

A 444 mottója; Amikor az Angyalok "Uj" babot esznek.

Nekem már van ott 2 ezer kommentem.:)

Sajnos jogos az előmoderáció. Az utóbbi időben minden előzönlenek az értelmes diszkussziót gyilkoló trollok, a Mandiner is teli van velük.

A nagyobb német újságok portáljain már hónapok óta le van tiltva a kommentelés. Ahogy egyre több a frusztrált polgár egyre többen szidják a liberális politikusokat. A haza liberálisok csak mennek a nemzetközi trend után.

Itt megnyomod az X-et és többet nem kell olvasnod őket. Mondjuk a 444-en tényleg van néhány nagyon kemény troll, de mivel mind liberális attól tartok pontosan azokat fogják szabad-listára tenni. Meglátjuk.

Míg el nem felejtem: Az Origóról kétszer tiltottak le úgy, hogy egyszer sem értesítettek csak többé nem tudtam belépni. Pedig aki ismer tudja hogy nem szoktam trollkodni, viszont megírom a véleményem. Azért érdekes a dolog mert vannak ott páran akik elég keményen tolják és láthatólag nekik lehet.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában