G. FODOR GÁBOR, TE UTOLSÓ SENKIHÁZI, TAKARODJ A KÖZÉLETBŐL!

2016. január 25. 11:10

Szabó Tímea
Facebook
Te tényleg nem vágod, hogy a politikai küzdelemnek is vannak szabályai és határai?

„Te tényleg nem vágod, hogy a politikai küzdelemnek is vannak szabályai és határai? Hogy nincs az a cél, aminek eléréséért mások emberi méltóságába, családi életébe így beletaposunk? Ez a kulturális jobboldal, amit képviselsz? (Apropó, hol vannak a tömeges jobboldali elhatárolódások? Egyet láttam, kevés.) De tudod, igazából ennek ráadásul semmi köze a jobb- meg baloldalisághoz. Amikor egy ellenzéki felületen Rogán Cecíliát lek*rvázták, én voltam az első, aki kikérte ezt magának. Mert lehet a korrupció, a rossz döntések, de még az urizálás miatt is kritizálni valakit, de nem így. 

G. Fodor, remélem, a mai napod a sűrű bocsánatkérésekkel, az ótvar portálod megszüntetésével és a felmondásaiddal telik! Kezd az egyetemen. 

Ja, és persze benne van a pakliban, hogy ezt az aljasságot azért csináltad, mert a kutya nem olvassa a termékedet, és ez remélem, ezután is így lesz. Én biztosan nem fogom megtenni neked ezt a szívességet, és másokat is arra buzdítok, hogy soha ne kattintson rá! Még a legnagyobb provokáció esetében sem.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 278 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Nocsak! Szót kérnek a "zárdaszüzek"?

Ki lesz a következő?
Lendvai Ildikó?

Azért nem kéne lemenni kutyába, Szabó elvtársnő!
Tényleg több nő kell a politikába? Még jó, hogy nincs női kvóta.

Hogy mi történt? Valamiről lemaradtam?

A jobboldalra eddig valóban nem volt jellemző ez az aljasság, jobb lenne, ha ez így is maradna, viszont a baloldal ezt már évek óta rutinból csinálja.

"Kezd az egyetemen."

Te pedig Tímea az általános iskola 2. osztályába.

Kezdd! Felszólító mód. Te kis buta!

Undorító szöveg az biztos. Ennek a Fodornak elment az esze. Ugyanakkor nem kéne úgy tenni, mintha az ellenzéki sajtóban nem jelenne meg nap mint nap valami undorító és aljas.

Teljes mértékben egyetértek.
Annyit tennék csak hozzá, hogy itt nem rágalomról, nem tisztességes családanyák leszukázásról van szó, hanem szembesítésről. A tetteknek következményei vannak, és ezt viselni kell.
Kit érdekelne az ügy, ha R.T. Tiszalökön lenne a kocsmáros felesége? Ha pedig az MSZP annyira liberális, hogy a pártelnök nejének ilyen múltja dicsőség, akkor meg mi a probléma?
Ugyanakkor nem értek egyet a sugalmazással, hogy Tóbiás miket csinálhatott a kupikban., Ha ő volt, akkor kérjük nyilvánosságra hozni. Ha meg nem ő volt, akkor nem kell aljaskodni.

Most nem azért, de az MSZP-s Kojak feleségéről készült képek G Fodor cikke előtt is publikusak voltak. Az más kérdés, hogy a cikk nyelvezete hagy némui kívánnivalót maga után. Mellesleg a bulvárlapok színültig vannak XY feleségéről/nőjéről/lányáról készült képekkel, de az ellen még nem láttam ajvékolni senkit.

Ezek után még kérdés, milyenek is vagytok, ti szélliberáltak?
Erről, ennyit kis jogharcos, kiírtad magad az emberek közül.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában