A 888 megadja, ami jár?

2016. január 25. 17:32

Szikszai Péter
Magyar Idők
A 888.hu nemrég kísérletet tett arra, hogy egyesítse a bulvárt a konzervatív újságírással, és létrehozza a jobboldali trashmédiát. Ebből egyelőre annyi sikerült, hogy bunkóságban utolérték a 444-et.

„A 888.hu nemrég kísérletet tett arra, hogy egyesítse a bulvárt a konzervatív újságírással, és létrehozza a jobboldali trashmédiát. Ebből egyelőre annyi sikerült, hogy bunkóságban utolérték a 444-et. (...)

A főszerkesztő, G. Fodor Gábornak nem erőssége sem az ízlés, sem az önkritika. Ars poeticáját, amelyet az inkriminált írás után tett közzé, nem fogják bevenni a tananyagba az újságíró iskolákban: »Mindenkinek megadja, ami neki jár. A nagyságot értékeli. Az alávalót lenézi. A ribancot annak nevezi, ami. A tehetséget biztatja. Az államférfit tiszteli. A közösséghez pedig mindig úgy beszél, hogy „hajrá, magyarok!”.« – írta a Konzervatív újságírásról című cikkében a 888.hu-n.

Az alávalót speciel én is lenézem, a tehetségtelenséget viszont nem biztatnám. Ribancnak nevezni bárkinek a feleségét pedig nem konzervatív erény, hanem primitívség. Ha a 888 mindenkinek megadja, ami jár, akkor Tóbiás családjának most jönnek egy bocsánatkéréssel.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 124 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

1.A 888 és a Magyar Idők is jó sajtótermék .
2. Kár egy cikk miatt torzsalkodni .
3. A 888 vagányabb , útkereső , a Magyar Idők klasszikus stílusú .
4. G. Fodorék nagy és gyors sikere sokaknak nyugtalanító . Nem meglepő , hogy velük kapcsolatban feltupírozzák azt , amit máshol senki nem kifogásol , mert ma már aktfotók közlése sehol nem kelt feltűnést .

"A 888 és a Magyar Idők is jó sajtótermék"

A te mércéddel mindenképpen.

"Es erkolcsi iteletet mondok feletettek."

Te mondasz erkölcsi ítéletet? Te aki tükör előtt csinálod?
Nevetséges és gusztustalan egy ürge vagy.

Látom , nem kérdés...

Nem szeretem az összeesküvés-elméleteket, mert a tények, racionális megfontolások helyett túl sok teret engednek a fantáziának és a nyakló nélküli spekulációnak. Ugyanakkor érdekes, hogy a Fidesz holdudvarából mindig akkor pattannak ki a különféle botrányok, amikor a kormánynak épp kapóra jön a közfigyelem irányváltása (pl. nemzetközi eljárás a kormány korrupciós ügyeivel kapcsolatban, lezsírozott földárverések, diktatúra felé mutató alkotmánymódosítás, romokban az oktatás és az egészségügy, növekvő kivándorlás stb.)

LOL

Röhejesek ezek a "szűz" firkászok, politika csinálók, mint ahogy egyes hozzászólók is. Egyből erkölcs csőszök lettek. Talán még zárdába is vonulnak.
Persze az is lehet, hogy érintve érzik magukat.

Nagyon helyes. Bőrfejű egysegelem a trolltartóba való.

A 444 hazug, a 888 provokatív, a Tutiblog írónikus

A szutykoscsirke receptjét is megírta?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában