A Guardian letiltja a migrációról és az iszlámról szóló cikkeinek kommentelését

2016. február 1. 14:24
Nem folyik érdemi vita a Guardian egyes cikkei alatt, ezért a szerkesztőség úgy döntött, hogy a faji témákról, bevándorlásról és iszlámról szóló cikkek alatt csak akkor lesz kommentelés, ha a moderátoroknak lesz szabad kapacitása kezelni a beszélgetést.

Korlátozza a Guardian a kommentelést cikkei alatt: a brit lap szerint egyre több a „mérgező” komment és a trollkodás, ezért egyes témák alatt – ilyenek a faji témák, a bevándorlás és az iszlám –  megszüntetik a kommentelést, illetve csak akkor nyitják meg, ha a moderátoroknak van szabad kapacitása a vita felügyeletére.

A lap felelős szerkesztője, Mary Hamilton szerint ezen cikkek alatt a kommentek jó része rasszista, a szerzőt támadja, vagy egyszerűen trollkodik, ami zavarja az olvasók jó részét és a szerkesztőséget is. Az intézkedés a lap összes, azaz brit, ausztrál és amerikai kiadásaiban érvényes.

Összesen 44 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Talán a holokauszt büntetőjogba ágyazásával kezdődött. (Ami "természetesen" még a 444 is " elítél).
Majd a 444 komment cezúrája jön.
Most a bevándorlókat sem lehet már bírálni.

Gondolom, hogy bírálati tiltólistára kerül ezt követően Izrael (azért ők már egy kicsit azon vannak, hiszen I. bírálata antiszemitizmus), aztán bírálhatatlan lesz az USA valamint a korrupt európai vezetők, meg a hülyék, mint Merkel.

Szépen fel van ez építve.

Nálunk meg az Orbán szoborfejét lehet rugdosni (szerintem egyébként miért ne rugdoshatná valaki, ha olyan hülye), de közben minket vesznek elő a sajtószabadság eltiprásáért.

Az origo már régen megelőzte az angolokat:-))))))))

Ebből is látszik milyen a hangulat az UK-ban. Nagyon panaszkodnak a bennszülöttek. Beszélgetek néha angolokkal, nagyon tele van a tökük. London kétharmadában már bevándorlók laknak. És még annak is örülniük kell ha fehér kelet-európaiak. Mert a muszlimnál minden jobb. Az általános európai migráns krízis most ott is felkavarta az állóvizet. Látják hogy máshol is problémák vannak és elkezdtek ők is panaszkodni.

Meglátjátok, a végén európa túlélő ösztöne fogja összehozni az európai államokat. Abból lehet majd egy igazi európai únió amiben szabad országok szabad akaratuk szerint vesznek majd részt. Ez a balliberális szennyedék ami most van nem maradhat sokáig. Nem is fog, mert önmegsemmisítő mint maga a liberalizmus.

Gratulálok, nagyon okos vagy. Száguldana a komment szekció. Csupa magadfajta érdekes ember lenne itt. :)

Akkor nem kell tovább olvasnod. Engem érdekel más véleménye is.

Még csak a Londoni reptereken voltam átszállóban, de egyszer remélem sikerül közelebbről megnézni azt a nagy multikultit.

A németek ebben is Európa előtt járnak. Ott már alig van olyan jelentős portál ahol még lehet kommentelni. A legtöbb helyen még az ősszel tiltották le, valószínűleg még egy darabig így is fog maradni.

De ha a hazai választékot nézzük akkor az Index sem különb. Megunták hogy az olvasóik nem mindíg értenek egyet velük és ott már régen nincs kommentelés. Érdekes módon a 444-en a beígért cenzúra elég light-os lett, tényleg csak azt vágják ki aki nagyon paraszt. Ezt még el tudom fogadni. Amellett hogy ritkán értek egyet 444-es cikkel, reszpekt a normális moderálásért.

Nem akarnak még több cenzort alkalmazni a szólásszabadság nevében. :D

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés