Sorozathazudozó, rasszista, nőgyűlölő – minden Trump-cikket megbélyegez a Huffington Post

2016. február 11. 0:43
A liberális amerikai híroldal a New Hampshire-i republikánus előválasztási diadala óta sajátos szerkesztői jegyzettel látja el minden, Donald Trumpról szóló anyagát.

Editor's note: Donald Trump is a serial liarrampant xenophoberacistmisogynist, birther and bully who has repeatedly pledged to ban all Muslims -- 1.6 billion members of an entire religion -- from entering the U.S.” („Szerkesztői jegyzet: Donald Trump egy sorozathazudozó, idegengyűlölő, rasszista, nőgyűlölő, születésező és zaklató, aki ismételten megígéri, hogy kitilt minden muszlimot – egy vallás mind az 1,6 milliárd követőjét – az Egyesült Államokból.”) – ezzel a záró megjegyzéssel látja el az amerikai Huffington Post híroldal minden, Donald Trumpról szóló cikkét (például ezt, ezt vagy ezt) 2016. február 9., azaz a Trump által megnyert New Hampshire-i republikánus előválasztás óta. 

Az Ariane Huffington által alapított liberális hír- és véleményoldal Trump New Hampshire-i győzelméről Épp most nyerte meg egy rasszista, szexista demagóg a New Hampshire-i előválasztást címmel számolt be. Trump elnökjelölti indulásáról sokáig a szórakoztatás rovatban számoltak be, majd szenvedélyes főszerkesztői jegyzetben jelentették be, hogy többé nem találják szórakoztatónak az ingatlanmilliárdos jelenségét.

Balogh Ákos Gergely
2016. February 11. 00:55
„Szerkesztői megjegyzés: Gyurcsány Ferenc egy reggel, délben meg este hazudozó, sorozatbérmálkozó, szakdolgozat-plagizáló ex-KISZ-titkár, akihez hasonló böszmeséget még senki nem csinált.”

Vagy:

„Szerkesztői megjegyzés: Orbán Viktor egy soha-nem-hazudó, illiberális demagóg, aki szerint a baloldal ráront a nemzetre, oszt' jó napot.”

És ezt így, minden egyes hír végére. Bőven van még mit tanulnia a magyar sajtónak a fejlett Nyugattól, ez kétségtelen.

Összesen 55 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Hillary Clinton esetében is igaz, hogy egészen a közelmúltig ellenezte a melegházasságot, valamint külügyminiszterként elképesztő módon magánszerverről intézte a teljes hivatalos levelezését, aztán mégsem látom az erről szóló szerkesztői jegyzetet a HuffPo Hillary-cikkeinek végén.

Trump az alapvető emberi jogokat és demokratikus kereteket támadja. Jogos a felhorgadás. Csak emlékeztetnék rá, hogy egy Adolf nevű, nagyhangú oszták káplár is azzal kezdte a politikai pályafutását, hogy különböző társadalmi csoportok elleni uszított és populista ígéreteket szajkózott arról, hogy megint naggyá teszi az országot. Aztán a világgazdasági válságot kihasználva meg is nyerte a '33-as német választást...

"Tehetségtelen, elvtelen, és aljas"

Ez még mindig előrelépés az Obama-Clintonné-Bush-családok szintjéhez képest. Az átlag amerikainak kezd derengeni, hogy az Obama-féle "forradalom", az ottani "elmúltnyolcév" egy jó nagy átverés volt, és az amerikai elit szó szerint semmin sem akar változtatni. Semmin! Nekik minden jó úgy, ahogy van.

A választóknak leesett, hogy Clintonné és Jeb Bush pontosan azt akarja folytatni, ami eddig volt, nekik viszont ez nem kell. Trump és Sanders is radikálisnak számít, és a választókban most erre van igény. Változást akarnak, most. El akarják küldeni a picsába az egész garnitúrát.

"Az újságírás mindig egy verseny az igazság kíméletlen feltárása és az egyéni, intézményi agendák képviselete között (amik csak akkor engedik a feltárást, ha az nekik kedvez)."

Ezen, mint ténybeli állításon csak nevetni lehet. Sebaj. Örülünk.vicentnek majd jó lesz. ;-)

Helyette: "A sajtó a nagy üzleti és politikai machinációk és manipulációk eszköze. Azzal, amit nyilvánosságra hoz, és azzal, amit elrejt a nyilvánosság elől."

Ez alól az önmagát liberálisnak valló Huffington Post sem kivétel.

Obama ellen fellázadtak a saját tábornokai és elöregedett, használhatatlan fegyvereket szállítottak le az ISIS-nek, mire a törökök meg a saudiak adtak jó fegyvert nekik.

A belső feszültség olyan nagy a hatalmi csoportok között, hogy akár összetűzések is lehetnek. Senki nem lehet egy ország vezetője a saját hadserege támogatása nélkül. Obama kitöltheti a mandátumát, de többre ne számítson. A tábornokok is egy kasztot képeznek nem csak a zionisták.

Az pedig nem meglepő, hogy az amerikanizálódott muszlimok sem akarják a sariának alevetni magukat és több száz évet hátramenni máskülönben nekik is levágják a fejüket.

Igen. Erről lehet szó.

"Az ottani liberális médiát megcsapta a [...]annak a réme,hogy a liberálisnak számító jelöltek - elsősorban Clintonné - sorban kiesnek a végső megmérettetésből és a legnagyobb ellenfél Donald Trump lesz.
Így zászlójukra tűzték a teljes lejáratását, holott láthatják ez eddig sem járt sikerrel. Sőt!

Úgy látszik nem hoz szerencsét annak akit a Soros pénzel.

hááát

úgy látszik a sajtószabadág és a PC korrektség is csak addig működik amíg a "háttérhatalom" számára kedves alakokra bukik a nép

LOL

És?

Mit írtam? Ugye ezt: " végső megmérettetésből".
Ez pedig ugyebár a végső szavazás, amikor a két párt jelöltjére szavaznak a választók. A jelen állás szerint Clintinné nem lesz jelen.

"A Republikánusokra 20+%ot vert."
Ezt honnan veszed? - Tartok tőle, hogy valamit félreértettél.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés