PestiSrácok.hu: 2012 óta foglalkozunk az agrártámogatásokkal

2016. február 24. 9:13
A PestiSrácok.hu szerint semmilyen etikai vétséget nem követtek el és semmilyen kivetnivaló nincs abban, hogy állami támogatást kaptak Agrárcsászárok című internetes dokumentumkötetükre. A portál szerint az is a támogatási szerződés félreértelmezése, hogy a tárca cenzúrázta volna a cikkeiket.

A PestiSrácok.hu szerint a médiában kormányoktól függetlenül megszokott az olyan támogatási gyakorlat, mint ahogy a portál másfélmillió forint állami támogatást kapott Agrárcsászárok című internetes dokumentumkötetére, így semmiféle etikai vétséget nem követtek el – írják.

A portál leszögezi: 2015. március 10-én kérték Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter támogatását a nemzeti földvagyon és az agrártámogatások 1990-2010 közötti elherdálását dokumentáló online kötetük kiadására, promóciójára. A végül megjelent sorozat pedig összegzése a PestiSrácok.hu 2012-es elindulása óta folytatott agrárügyi tényfeltáró munkájának – tették hozzá.

A PestiSrácok.hu szerint az is támogatási szerződés félreértelmezése volt, hogy a Földművelésügyi Minisztérium cenzúrázta volna a megjelent cikkeket. Erről azonban szó sem volt, mivel a kötetben megjelent írásokon éveket dolgoztak a portál újságírói, megállapításaikat pedig „az aktuális politikai széljárástól függetlenül” nyilvánosságra hozták.

Összesen 8 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

“Révész Sándor Prosti srácok című írásában valótlanul állítottuk, hogy ‘a Földművelésügyi Miniszté­rium szerződést kötött a prosti srácokkal, hogy 2015. november 20. és december 31. között jó pénzért 12 részből álló cikksorozatban méltatják és mocskolják, amit a megrendelő méltatandónak és mocskolandónak ítél.’ Valótlanul állítottuk azt is, hogy Huth Gergely ‘főszerkesztő, aki a megrendelés teljesítését a saját aláírásával igazolta, letagadta, hogy létezik ilyen szerződés.’ A valóságban a szerződés nem kötött ki semmilyen tartalmi előírást, különösen nem azt, hogy ‘méltatni és mocskolni’ kell, amit a megrendelő annak ítél. Huth Gergely továbbá minden sajtómegkeresésre válaszolt és semmilyen fórumon nem tagadta, hogy létezik ilyen szerződés.” – portálunk kérésére ezt a helyesbítést helyezte el a Népszabadság Révész Sándor múlt hétvégi publicisztikájában.
http://pestisracok.hu/helyesbi..

vagyis ha a bukott bolsevikoknak szabad volt, akkor a hatalmon lévő bolsevikoknak is bármit szabad.

Mikor lesz olyan, hogy egytől-egyig mind eltakarodtok? Miért olyan népszerű ez a bolsi mentalitás?

Vajon nem az az oka a Gőgös népszavazási kezdeményezésének a földeladással kapcsolatban, hogy a zsíros üzlet megszűnik?

"A haszonbérleti szerződések lejárta tehet pontot a nagyiváni zöldbáró, a potom százmilliókat kaszáló Lajtos István helyi kiskirálykodásának a végére. A Hortobágy Döbrögijének is becézett Lajtos, aki ráadásul Nagyiván polgármestere is, óriási üzletet kötött a szocialista kormányok regnálása alatt. Lajtos biznisze tökéletesen beleillik a szoci földrablások sormintájába, sőt, talán felfelé még ki is lóg a díszes társaságból."
http://pestisracok.hu/szocikna..

Egy biztos. Ezek után senki nem mossa le a pestisracok.hu-ról, hogy közpénzből etetett lakájmédium.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában