Az emberiség legnagyobb problémája a 365 napos párzási időszak

2016. március 10. 11:48

Erdélyi Zsolt
Digital Hungary
A Facebook algoritmusa a saját környezetemet adja be szelektorként, szerkesztői ajánlásként a világból, ezért előbb-utóbb unalmassá válik. Interjú.

Mit gondol a Google-ről?

Azt gondolom, hogy a Google az új Róma. Ha a kereső azt mondja valamire, hogy az fekete és büdös, akkor az fekete és büdös, és az isten sem mossa le róla ezt. A Google egy olyan bizonytalan keletkezéstörténetű, már-már egyházi inkvizíciós felhatalmazással rendelkező dogmagyár, amely, ha valamire rámondja azt, hogy ez eretnek, akkor nincs az a bolygóközi egyezmény, ami ezt meg tudja változtatni.

És mi a helyzet a Facebookkal?

Nagyon sok dolog volt már a történelemben, amiről azt gondoltuk, hogy amíg a világ a világ, ez lesz. A Facebook algoritmusa viszont a saját környezetemet adja be szelektorként, szerkesztői ajánlásként a világból, ezért előbb-utóbb unalmassá válik. 

Miért?

Mert a saját környezetednek csak egyszer adhatod el magad. Ugyanis a mi egymáshoz való viszonyunk lényege az, hogy az evolúció egy dolgot adott mindenkinek, hogy kifejlesszük a »közszemlére teendő tárgyat«. Ez a pávánál a farka, az ökörnél a szarva, más állatnak a színe, a szőre, a hangja, mit tudom én. Az emberiségnél ez a »széles autó, keskeny nő«. Szerintem az emberiség legnagyobb problémája a 365 napos párzási időszak. Ha csak júliusban lenne, nem kellene egész évben kiöltöznünk. Lehetnénk szőrösek, büdösek, foglalkozhatnánk a dolgunkkal, és nem kéne egész nap azt mutatni, hogy velünk érdemes párzani.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 2 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés