A Jobbik szerint egyáltalán nem áttörő a migrációs megállapodás

2016. március 18. 20:39
Elképesztőnek tartja a Jobbik, hogy egyes kormánypárti vezetők már lényegesen megengedőbbek az önkéntes szétosztási mechanizmusokkal szemben. A párt felszólította a kormányzatot, hogy mindenképpen tartsa meg a népszavazást a kérdésben.

A Jobbik szerint nem lehet áttörésként értékelni, hogy az uniós vezetők pénteki brüsszeli csúcstalálkozójukon megállapodtak az Európai Unió és Törökország közötti migrációs egyezményről. Az ellenzéki párt frakciójának Z. Kárpát Dániel alelnök által jegyzett, az MTI-hez pénteken eljuttatott közleményében „elképesztőnek” nevezték, hogy egyes kormánypárti vezetők már lényegesen megengedőbbek az önkéntes szétosztási mechanizmusokkal szemben.

Azt írták, hogy nincs jó vagy rossz kvóta, az önkéntes kvótát „a kötelező kvóta előszobájának” tartják, amely „hozzájárul Európa idegen kultúrával történő elárasztásához”. A Jobbik felszólítja a kormányzatot, hogy mindenképp tartsa meg „a Jobbik által felvetett és végül magáévá tett kvótaügyi népszavazást oly módon, hogy „kiterjeszti annak kérdését a kötelező kvótán túl annak minden mutációjára” – olvasható a közleményben.

Összesen 73 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

http://alfahir.hu/vona_a_magya..

Igazi csemege, zseniális megállapításokkal.
:)))))

[Ennek tükrében nem tudom, mi lehet a gond... legfeljebb, hogy az örök testvéri népnek nem 12 milliárd eurót ad az EU, hanem "csak" 6 milliárdot :D ]

Inkább q..olni kellene:


„hozzájárul Európa idegen kultúrával történő elárasztásához”.http://www.gazete2023.com/imag..

http://galeri2.uludagsozluk.co..

Válaszok:
Laibach | 2016. március 18. 21:02

Hehe! Feri nem akarja a szavazást, Ti meg akarjátok!
A fák meg a láncok pedig várnak benneteket.
Csak kapkodom a fejem.

Szürke Farkasokkal táncoló...

Válaszok:
Laibach | 2016. március 18. 21:04

"Bizde Atillanın Torunlarıyız" :)

Végül is az ő "termékük" Ali Ağca is, tehát nemzeti keresztényként velük kell pózolni.

Válaszok:
Laibach | 2016. március 18. 21:17

"..Vona: a magyar-török szövetség testvéri és örök.."


Vona szerint a nyugati radikális pártokból, ha kivesszük az iszlám- és törökellenességet, semmilyen programjuk nem marad.

Vona hangsúlyozta: semmilyen olyan politikai "szélsőjobbos" nyugati politikai erővel nem hajlandó szóba állni, akik a török népek ellenségei.


https://jobbik.hu/hireink/vona..

Ráadásúl ha mi ragaszkodunk a szuverén döntéseinkhez akkor más országnak is magának kell eldöntenie, hogy akar-e betelepedni azt akárhogy hivják menekülteknek, vagy gazdasági bevándorlónak.

Ezt a kérdést minden országba a saját társadalmával kell elintézni.

A Magyar Kormány és a társadalom úgy döntött, hogy nem akar senkit letelepedni és ehhez ragaszkodott és elérte, hogy a kötelező kvota elosztását megakadályozta, valamint a Balkáni utvonal lezárását is.

Merkelnek és a többi migránsimádónak így kellett volna kezdeni, hogy a saját országának gazdasági és demográfiai problémáját saját hatáskörben és törvényeik szerint kellett volna eljárni.

Az Eu meguszhatta volna az inváziót és azt a sok szenvedést amit a migránsok egy hamis igéretekkel behivták Őket. Megiszhatta volna azt, hogy europába importálta volna az IS harcosokat ezzel instabilá tenni europát, biztonságát veszélyeztettve. Nem beszélve arról, hogy a beözönlöttekkel képtelen lesz megbirkozni.

Ha Merkel nem sumákol a Görögökkel és nem játszik össze Junkerrel és Schulccal, és a médiát felhasználva félrebvezese a német és más europai országok társadalmát hazug modon humanitárius sikra terelve hanem az igazat mondja nem tudta volna senkinek a torkán lenyomni az agyamenését amit a gazdasági guruk és pénzügyi körök érdekében rabszolgákat, olcsó munkaeröt csalogatott be.

Ezzel még nincs vége és valódi megoldás sincs igazán, de a jelen helyzetben Magyarország a V-IV kel eléték azt, hogy írányváltás megtörtént és a népvándorlást ha sikerül mederbe tudják tartani.

Az unio országai levegöhőz jutnak és rendezik soraikat, s minden országban majd a társadalom eldönti azt, hogy számukra mi az elfogadható és kényszeritik kormányaikat annak végrehajtására.

Válaszok:
ThunderDan | 2016. március 18. 21:35

+1

Na de, majd a Vona meg a Z. Kárpát... meg a Szürke Farkasok... :)))))))))

Azért be kellene látni, hogy a Bozkurtlar és az MHP vonallal nem jó lóra tettek, mert ezek révén biztonsági kockázatot jelent hazánkra a Jobbik.

Gondolom a török testvérpárti és mozgalmi kapcsolatok még megvannak a mai napig.

Ne ezt magyarázd mert ha visszaolvasol akkor ugyan úgy belinkeltem már ezeket hónapokkal ezelőtt.

Légyszi magyarázd meg, hogy miért kell a Jobbiknak a Szürke Farkasokkal kooperálni????

Válaszok:
ThunderDan | 2016. március 18. 22:09

Ezek nem török a farkasok / Bozkurtlar / ezek a magyar farkasok". :)

Nagyon de nagyon remélem, hogy nincs is egymáshoz semmi közük, bár kezdek elbizonytalanodni.

Lassan kiderül, hogy nem is Csodaszarvas volt, hanem "csoda farkas".. / Asena / :)

Arra várom a válaszod, hogy miért kell a Jobbiknak a török szürke farkasokkal / Bozkurtlar / és szellemi utódjukkal az MHP párttal /Nemzeti Cselekvés Pártjának / nyomulni.

Katus néni most tanulta meg a Ctrl+C, Ctrl+V betűkombinációkat, ennél magasabb szintű kognitív funkciókat nem tudsz kicsiholni belőle. :)))

Remélem, hogy nem a Szürke Farkasok után jött az ötlet a Farkasok elnevezésre.

Vona a Szürke Farkasok kézjelét mutatja.Ott a sál a nyakában, zöld - az iszlám színe - farkassal.

"..Tiszavasvári például testvérvárosa lett a török viszonylatban kisvárosnak számító, kétszázezer lakosú Osmaniyével, amelynek vezetői a nacionalista Nemzeti Cselekvés Pártja (MHP) képviselői. Az MHP a Jobbikhoz hasonlóan a harmadik legnagyobb párt a török parlamentben, a 2011-es választásokon 13 százaléknyi voksot gyűjtött be, összesen 5,5 millióan szavaztak jelöltjeikre, ez 53 képviselői helyre volt elég az 550 tagú parlamentben.

Gyöngyösi szerint nemcsak az MHP-vel akarnak jóban lenni, minden török politikai erővel keresik az együttműködés.."


http://www.origo.hu/itthon/201..

Válaszok:
Laibach | 2016. március 18. 22:35

Beszélgetés Hegedűs Tamással (Jobbik), a parlament magyar-török baráti tagozatának elnökével


http://torokmezok.blog.hu/2011..

"..A MHP a Jobbiknak szinte természetes szövetségese. Erősen nemzeti karakterű jobboldali párt, amelyet az Európai Unió erőteljes kritikája – ezzel együtt a csatlakozás elutasítása – és a turáni összefogás vezéreszméje jellemez..."


"..Tiszteletünket tettük Musztafa Kemál Atatürk, a modern Törökország atyja mauzóleumában, valamint a MHP alapító elnöke, Alparslan Türkes síremlékénél is..."

Alparslan Türkes " Basbug" nevét üsd be a keresőbe elég sok érdekességet olvashatsz róla és a "farkasairól".

Bocs, nemzeti keresztényként ezt nem veszi be a gyomrom, ennyi, nincs itt szélsőségesség meg a hozzátartozó szokásos libsi stb. rizsa. Csak ennyi.

Válaszok:
Laibach | 2016. március 18. 23:01

Amúgy jó éjt, lépek.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés