Tényeik

2016. március 19. 10:02

A szerk.
Népszabadság
Ezzel a tevékenységükkel menők lehetnek Fidesz-partikon, hatalompárti gyűléseken. Mármint egészen addig, amíg szembe nem jön majd velük egyszer a magyar valóság. Mert akkor újra a tényeket nevezik majd tényeknek, nem pedig a TV2 úgynevezett híradóját.

„Sokkal nagyobb az esélye ma, mint tegnap volt, hogy a kormány bevezeti az újabb médiát gyilkoló jogszabályt, amelyről lapunk írt elsőként. Merthogy sietve cáfolták, hogy nekimennek az úgynevezett kereskedőházaknak, amivel halálos ütést mérhetnének az RTL Klubra, és kivéreztethetnék az Indexet. Tették ezt úgy, hogy cáfolatukban lényegében megnevezték az állítólag nem létező tervezetet, továbbá arról írtak, hogy a kormányzat nem készít elő ilyen javaslatot, miközben azt nem tagadták, amit a Népszabadság írt, miszerint a jogszabályt a Fidesz már betárazta.

(…)

Ezzel a tevékenységükkel menők lehetnek Fidesz-partikon, hatalompárti gyűléseken. Mármint egészen addig, amíg szembe nem jön majd velük egyszer a magyar valóság. Mert akkor újra a tényeket nevezik majd tényeknek, nem pedig a TV2 úgynevezett híradóját. Mert akkor nem lesz majd itt nagyobb szégyen, mint Habony Árpádnak lenni. Mert akkor nem azt cáfolja majd egy kormány, ami később biztosan megtörténik.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 41 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Egy egész "szerk."-től ez különösen gyenge.

A Népszabadság eme cikket produkáló újságírói igen felkészületlenek : láthatóan-olvashatóan fogalmuk sincs arról , hogy mi "a" tény , mi "a" valóság . Tudatlan-naiv módon úgy csinálnak , mintha az általuk értelmezett "tények" , az általuk definiált "valóság" nem lenne az ő fikciójuk . Pedig a kudarcos baloldal szószólóiként naponta szembesülnek a választópolgárok többsége által tényeknek tekintett tényekkel és valósággal . Ezek a szolipszista újságírók így pusztán a saját helyzetükön rontanak .

Tény ? Hallott Ön már valamit az ártatlanság vélelméről ?...Ha nem tudná : bűncselekmény , bírósági ítélet nélkül állítani valaki bűnösségét . Rágalmazás...

Úgy néz ki, imádjátok Habonyt.
Ha valami törvényelleneset tett, jelentsétek fel, aztán ordibáljatok!

A népszabónak nem kéne tényekre hivatkoznia a Teller-levél tükrében!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés