Mi kényszeríti a Tv2 alkalmazottját, hogy ebben a mocsokban részt vegyen?

2016. március 20. 17:37

Navra László
Kettős Mérce
Furcsa, hogy a közpénzből megvett és ilyen reklámokból jól kitömött csatorna hírszerkesztősége nem megy utána egyetlen furán meggazdagodott kormánypárti szereplő vagyonának sem.

„Azzal, amiről Juhász Péter a vágatlan riportban beszél, nehéz nem egyetérteni. Elég furcsa, hogy a közpénzből megvett és ilyen reklámokból jól kitömött csatorna hírszerkesztősége nem megy utána egyetlen furán meggazdagodott, milliárdos vagyonokat felhalmozó kormánypárti szereplő vagyonának sem, de annak igen, hogy az ezekről beszélő ellenzéki szereplő miből fizeti az albérletét. Sőt, a Fidesznek kínos állításokat és kritikákat akkor is kivágják a riportból, ha a megszólaltatott ellenzéki politikus erről beszél. Ha a mondat közben kell elvágni a szöveget, akkor ott vágják el. Ezt valójában nem hírszerkesztésnek, hanem propagandának hívják. Aki egy riportot »megpukliz« (értsd, ott elvágja a riportalany mondatát, ahol a megrendelőnek nem tetsző három szót mond ki), az pártpropagandát terjeszt. És aki ezeket a híreket beolvassa, bizony az is.

(...)

Vannak sokan, akik »házhoz viszik az elnyomást« vagy kiszolgálják azt. Sokan közülük nyilván találnak szerintük jó indokot minderre. Hiszen ha szólnának a helyben ismert korrupciós ügyek, hivatali visszaélések, mindennapi törvénytelenségek vagy éppen az elviselhetetlen állapotok miatt, őket vagy rokonukat kirúgnák az állásából, megjelenne a NAV a portájukon, nem kapnának közmunkát, lejáratná őket a helyi média, és a tapasztalat meg az, hogy ha szólnak, akkor sem történik semmi ebben az országban, mert Polt Péter vezeti az ügyészséget vagy szarik bele a rendőrség egyébként a kisember nyavajgásába. Így nincs miért kockázatot vállalni azzal, hogy szól valaki, mert aki szól, az megütheti a bokáját, aki miatt szól, az meg nem.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 74 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Szánalmas nyavalygás...Mintha a TV2-nek az lenne a dolga , hogy kitalálja a szerző gondolatait , igényeit .

Vigyázz, mert ha ideges vagy, az megárt a szépségednek!
Amúgy ha nem lesz nézettsége az Andy2-nek, akkor az sokba lesz neki és kenyéradó gazdáinak, mivel nem jönnek majd a reklámok, így aztán csak az állami csecs marad.

Amúgy nézzed ezt a csatornát éjjel-nappal, mert a jelek szerint a te stílusod megegyezik a Tények "hírműsor" stílusával, a rajongókra pedig szükség lesz a -legalább minimális- nézettséghez, mert az átlag emberek nem fogják nézni...

Mondjuk van bőven Fideszes politikus is, aki soha a büdös életben nem dolgozott, csak "pártvonalon" lépdelt előre és most igen sok van neki(k) a "tejbe aprítani"...

A médiákban azért illene a tényeknél maradni. Már nem elöszőr fordul elő a fideszezés, mikor a KDNP-sz vagy az ifjusági szervezetéből az IKSZ-ből szólal meg valaki s egyszerüen lefideszezik.

Ez olyan, mintha akár a DK, Együtt vagy valamelyik összefosot egyszerüem mszp-nek titulálnák.

Hollik nem a fideszt képviseli és nem a fidesznek a nevében szólal meg.

" Furcsa, hogy a közpénzből megvett és ilyen reklámokból jól kitömött csatorna hírszerkesztősége nem megy utána egyetlen furán meggazdagodott kormánypárti szereplő vagyonának sem.
"
Mert a Furcsa a Furát nem piszkálja- talán azért?

Az engem nem érdekel.
Én nem rájuk szavaztam!!
Egyébként azzal tisztában vagy, hogy ha te velük hasonlítod össze a fideszes ifjú titánokat, azzal azt mondod, hogy ök ugyanolyanok mint Sipánka és tsai??

Úgy tűnik a TV2 híradósai is kezdik észrevenni, hogy szakmai öngyilkosságot követnek el, ha részt vesznek a Szalai-féle ámokfutásban: http://24.hu/belfold/2016/03/2..

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés