Orbán pénzeli az ellenzéki sajtót?

2016. április 22. 11:12

Bartus László
Amerikai Népszava
Az Orbán-rendszer ellenzéki sajtójának fontos részeit külföldről tartják el. Nem akárkik, hanem „magyar származású gazdag amerikai zsidók”.

„Az Orbán-rendszer ellenzéki sajtójának fontos részeit külföldről tartják el. Nem akárkik, hanem »magyar származású gazdag amerikai zsidók«. A NER szemüvegén át nézve, mi ez, ha nem külföldi beavatkozás a független Magyarország belügyeibe? Orbán propagandistái ezt mégsem teszik szóvá. Hol van a Békemenet? Miben különböznek ezek Soros Györgytől, aki szintén magyar származású amerikai gazdag zsidó? Ha Soros pénzelné a 168 Órát, a Klubrádiót és a Népszavát, vajon mit mondana róla a fideszes propaganda?

Soros pénze miatt parlamenti vizsgálóbizottság alakulna, de a Brit Mediáról hallgatnak. Miért? Gyenge magyarázatnak tűnik, hogy gazdag amerikai zsidók miért támogatják a veszteséges magyar ellenzéki sajtót: állítólag azért, mert a máshol megtermelt hasznot itt akarják jó célra elkölteni. Csakhogy olyan hülye gazdag amerikai zsidót még nem láttunk, aki a máshol megtermelt pénzét az ablakon kidobja, mert a magyar ellenzéki sajtó támogatása ezzel egyenértékű. Ez a sajtó soha nem dönti meg Orbán rendszerét. Ez a befektetés soha nem térül meg. Ez pénzkidobás. Vajon miért?”

 

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 48 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Bartus győzött meg, vagy magadtól hiszel abban, hogy Orbán annyira mindenható, hogy még az ellenzéki sajtó is a tenyeréből eszik? Te már többre értékeled őt, mint a fideszesek. Nincs benned némi, látens Orbán iránti rajongás?

Ugyan miért tüntetne Orbán a külföldi zsidók támogatása miatt? Nem lehet megtiltani, hogy újságot alapítsanak, ha akarnak. Jelentősége se nagyon van, például a Népszavának kb. 13000 a napi példányszáma, ami Balatonfüred lakosságának felel meg - miért kellene ezzel a jelentéktelen fossal egyáltalán bárkinek foglalkoznia?

Az Amerikai Népszavát csak azért olvassák néhányan, mert jókat lehet röhögni Bartus tébolyult erőlködésén, hogy Kanadából bedöntse az Orbán-kormányt.

"Ez a sajtó soha nem dönti meg Orbán rendszerét."

Mi a fene! Na meséljen már Bartus úr, hogy van ez? Melyik sajtó akarja megdönteni Orbán rendszerét? Vagy bárkiét? Hogy történik az ilyen? Mit kell ahhoz a sajtónak csinálnia, hogy megdőljön a megdöntésre kijelölt rendszer? És kik fizetik a döntést? S hogy térül meg nekik?

Ne álljon meg félúton Bartus úr. Ki vele, önt ki fizeti, hogy megdöntse Orbán rendszerét és mit kér cserébe?

" olyan hülye gazdag amerikai zsidót még nem láttunk, aki a máshol megtermelt pénzét az ablakon kidobja, mert a magyar ellenzéki sajtó támogatása ezzel egyenértékű"

Nezd Bartus, ebben igazad van, orom latni hogy erre te is rajottel, de lathatolag vannak meg akiknek nem nyilt fel a szemuk.

De hogy ezt is megertuk, hogy Bartus fog cimlapon tele szajjal zsidozni...

Bartus - Szaniszlo tevevitat eloben MOST !!!

:DDD

Az usa-ban nem kezelik az üldözési mániát? Vagy esetleg nincs biztosítása?

Bartus, elfelejtkeztel a vegso konkluzio levonasarol. Mivel a gazdag amerikai zsidok penzelik az antiszemita Orbanfasizmust, igy csak az lehet, hogy az antiszemitizmust a zsidok penzelik es iranyitjak...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés