Okos embernek tartom Habony Árpádot

2016. április 27. 11:31

Dirk Gerkens
Népszabadság
Egy okos embernek tartom Habonyt, és tudott rólam, hogy kedvelem az okos embereket. De a Facebookon még nem jelöltük be egymást.

A kormány másfél évig várt annak a rendeletnek a kiadásával, mely engedélyezi az RTL és a TV2 főcsatornájának is a kábeldíj beszedését. Igénybe vette ebben Habony Árpád lobbierejét?

Mi köze van ehhez Habonynak?

Nem mondja, hogy a médiapiacon is terjeszkedő tanácsadót nem érdekli a TV2. Mennyi befolyása van a tévére?

Nincs befolyása a TV2-re.

Akkor miről beszélgetett vele pár hete a Four Seasons Hotel éttermében?

Hát ez az. Az egyik ellenzéki párt elnöke (Szigetvári Viktor, az Együtt vezetője – a szerk.) azt állította, hogy együtt látott minket Habonnyal és Tiborcz Istvánnal (a kormányfő vejével – a szerk.). Valóban egy térben tartózkodtunk, de én nem velük tárgyaltam, egy másik asztalnál reggeliztem.

Vajna legutóbb a barátjának nevezte Habonyt. Önnek is barátja lett?

Egy okos embernek tartom, és tudott rólam, hogy kedvelem az okos embereket. De a Facebookon még nem jelöltük be egymást.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 14 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Nem az a kérdés, hogy Habony okos-e. A közvéleményt az érdekelné inkább, hogy miből telik neki médiabirodalomra, luxuscikkekre és ibizai kokótúrákra, ha nincs semmilyen legális bevétele?

Dirk Gerkens sem nem okos, pláne nem gerinces.
Nemrég még állítólag azért vitte el Mo-ról a családját, mert itt rettegni kell.
Ja, akkor még az RTL fizette!

"Hát ez az. Az egyik ellenzéki párt elnöke (Szigetvári Viktor, az Együtt vezetője – a szerk.) azt állította, hogy együtt látott minket Habonnyal és Tiborcz Istvánnal (a kormányfő vejével – a szerk.). Valóban egy térben tartózkodtunk, de én nem velük tárgyaltam, egy másik asztalnál reggeliztem."

Újabb hazugság a ballibektől.
Minden napra nem is egy jut.

Én ugyan jobboldali vagyok, de a Habony-L.Simon-Rogán-Németh Szilárd-Vajna-Lázár-GFG féle újtechnokrata, álelit mezőnytől bizony gyakran elfog a rosszullét. Biztos szörnyen "okosak" mindahányan az említett urak, de nekem valahogy hamarabb beugrik róluk a sunyi, ravasz, cinikus, zavarosban halászó, dörzsölt jelző. Nem érzem bennük sem azt a szakmai kompetenciát, sem azt az értékalapú politizálást (legalább nyomokban), mint a régiek közül Pokorniban, Navracsicsban, Varga Mihályban vagy Simicskóban igen.

A főnök alfarnyalása már régóta ismert szisztéma...

Meglehet, pokorni úgy gondolta, hogy ő már nem az első, tehát a keze marad levágatlan...

Sajnos a jelenség, amelyre rámutatsz - és amelyben bizony az általam kedvelt és jó példaként említett Pokorni is részes - nicknevedhez hasonlóan valódi.

Ez a másik, ami elkeserít (ismét mondom: jobboldaliként): a korrupció, amely bizony jelen van a Fideszben is.

Így 40 fölött lehet, hogy ideje leszámolnom az illúziókkal: Schiferrék tévképzetével szemben úgy tűnik, mégsem lehet más a politika. Kár.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában