Uj Péter az Index korrumpálódásáról

2016. április 27. 18:37

Szikszai Péter
Magyar Idők
Kíváncsi vagyok az Index reagál-e erre. Nincs szebb, mint egy ballib-ballib médiaháború.

„Tegye csak, nagyon tanulságos, hogy ők még csak most jönnek rá arra, amit mi már rég tudunk! Nincs is csodálatosabb a liberális újságírók világmegváltó naivitásánál. A főszerkesztő cikke amolyan eligazítás is a médialabirintusban vergődő újságíróknak, akik oknyomozó létükre nem tudták, kiknek dolgoznak. De nem is ez az érdekes, hanem az, amit jól kiragadva a kontextusából idemásolok:

»A 444 létrehozásának oka világos volt: tucatnyi indexes újságíró dezertált, miután a tulajdonos a hatalom változó tartalomfogyasztási szokásaira innovatív menedzsmentmódszerekkel reagált. (Nem feltétlenül értelmes ezt méricskélni, de ha elővennénk a korrupciométert, elég nyilvánvaló lenne, hogy az Index korrumpálódásának akkori mértéke össze sem hasonlítható a VS korrumpálódásának mértékével. De még azt is tűrhetetlennek éreztük, érezzük sokan.)«

Kíváncsi vagyok az Index reagál-e erre. Nincs szebb, mint egy ballib-ballib médiaháború.”

 

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 58 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A ballibek felfalják egymást:-))))))))))))))
sikertelenségükben azonosulnak a ballib politikával:-)
Gratula:-)

"Nincs szebb, mint egy ballib-ballib médiaháború."

Jut eszembe.

- Mit esznek a magyar ballib kannibálok?
- Liberális krumplit.

:-))))))) jó vagy:-))))))))))))))

Remek a szám, jó a zene, ütős a szöveg.
Röviden összefoglalva nagyon benne van a mai állapotok lényege.

Vicc volt, jót nevettünk:-)))
Mai hír, hogy Szily Lacika sokszor írt cikket tudatmódosítók hatása alatt, erre célzott.

Nem , éppen a "lenullázott ballibek" érdeke , hogy "a" "lopás" általános fogalmával próbáljanak valami ellengőzt adni...Ugye ,ismerős : "lop stop" kampány 2002-ből ? Utána meg : "jó állapotban van az ország " . Ugyanez az ismerős eljárás zajlik most is...

A ballib-ballib felfalás médiák között zajlik, míg a másik két ember között. Ezért nem összehasonlítható, nagyságrendi különbség van a kettő között.

Válaszok:
Gombóc XVI. Artúr | 2016. április 27. 20:56

Izé... Aki elolvasta az eredeti cikket az rájöhetett hogy szó sincs róla hogy a ballib portáltulajdonosk estek volna egymásnak. Másrészt meg, mint jobboldali konzervatív ember, magam is felháborítónak tartom amit Matolcsi művel. Százmilliárdok mennek ki közpénzből a kitudja milyen alapítványoknak miközben a kórházainkban már tisztítószerre sincs pénz. Nekem annyira tele van a t*köm evvel a nagy zabrálással hogy csak azért is a Jobbikra fogok szavazni hogy kicsit meg legyenek mammogtatva a nagyarcú fideszes seggfejek. Lassan ott tartunk hogy már egyetlen ok miatt tartjuk őket jobbnak mint a szocikat: a migránsokkal kapcsolatos politikájuk miatt. De az a Jobbiknál is ugyan az és azok legalább eddig nem lopták pofátlanul szét az országot. Hányingerem van a Matolcsitól meg a fajtájától.

Mi az hogy nagyságrendi különbség??

Hogy mondhatsz ilyet, mikor korunk két legnagyobb újságírója G.Fodor és Bayer Zsóti esik egymásnak ugyanabból a "médiából" most, amikor a HAZA veszélyben van??

Hát hová lett a világ, hogy már ök is egymást aprítják??

Itt a világ vége!!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés