Miért aljasság, amit a 444 a VS ügyében csinál

2016. április 27. 10:10

unheimlich
unheimlich
Buták vagytok és/vagy gonoszok, netán, netán naivak, de az a legrosszabb. Ez a 444 szerkesztőségi üzenete a VS újságírói számára.

„Mi végig tudtuk ám, de nektek nem mondtuk meg, mert ööö, mert azt gondoltuk, hogy ti is tudjátok, hiszen ha mi tudtuk, akkor ti miért ne tudtátok volna, legfeljebb akkor nem, ha buták vagytok és/vagy gonoszok, netán, netán naivak, de az a legrosszabb.

Ez a 444 szerkesztőségi üzenete a VS újságírói számára (Uj Péter cikkében és Bede Márton összes, a 444-Facebookra a témában írt geciző megjegyzésében).

Nehéz időkben pont ilyesmire van szüksége a szenvedő léleknek. Nem áldozat vagy, ahogy hiszed magadról, ugyan már: hanem lúzer és/vagy buta és/vagy  gonosz. Szerencsére megválthatod magadat, megmondom hogyan (erre van szükséged, nem segítségre és szolidarításra, hanem hogy az okosabb és erkölcsösebb megmondja), persze az is szar lesz neked, de ez van, és ezt te akartad magadnak.

Nem is tudom, melyik a rosszabb, ez, vagy a - remélem - legendás »voltam az origós tüntetésen, és hát baszki, tök idegesítő hangon rikácsolt valami randa csaj«.

(a személyes része: én a VS-nél külsős voltam, nem tudok emiatt felmondani, csak nem fogok többet írni oda, heroikusan. még így is eléggé traumatizált a sztori, és személyesen nagyon szarul estek a 444-től jövő gecizések.)

AZ ÉRVEK

Szövegértéssel hadilábon állóknak előre: nem azt állítom, hogy nem volt szar, azt állítom, hogy azok az érvek, amelyek szerint tudniuk kellett (volna) a VS újságíróinak, hogy szar van, nem állják meg a helyüket. (Ebből következően a baszogatásuk is jogtalan.)”

 

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 37 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A vs mit várt a ballib médiától? Hisz ő maga is az, ismernie kéne. A vs beleköpött a ballib levesébe, már nem mondhatják, hogy mutyi, meg csak csókosoknak....stb. Ezt meg is fogják bosszulni, szétszedik, megrágcsálják, aztán kiköpik a sajátjukat.

444-et olvasni is aljasság,

nem hogy írni!!!!

Volt idő, amikor a magyar újságírást olyanok művelték - nem középiskolás fokon - mint Ady, Kosztolányi, Márai, Németh László. Mára Bede, Somfai, Szily, Jámbor, Veress meg unheimlich jutott.

Talán mégis igaza van Kovács Ákos magyar muzsikusnak.

hát azt nehéz tagadni, hogy a dupla 444 azért jött létre hogy hasonlóan "színvonalas" válaszcsapások születhessenek

az csak egy immunreakció a néccászhneghvennégyh által terjesztett betegségre

;-)

Pofonfa. Ezt rázta most meg a 444 is vs-MNB ügyben.

Pedig a tisztázatlan eredetű befektetőikkel sokkal jobban tették volna ha nem ordítanak sakál módra.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában