Beszéljünk a kitiltásokról

2016. április 27. 7:28

Veress Jenő
Népszava
Ha nem lenne tragikus, nevethetnénk is a szánalmas parlamenti honcselédek önalázásán.

„Kövér László kitiltotta T. Házából a hvg.hu, az Index, a nol.hu és a 24.hu tudósítóit. Mert engedély nélkül forgattak, szembeszegültek a szabályokkal. A riportokban főleg Orbán Viktort és Kövér Lászlót kérdezték (volna) az MNB-botrányról.

Ha nem lenne tragikus, nevethetnénk is a szánalmas parlamenti honcselédek önalázásán. Pedig nem volt túl bonyolult a riporterek kérdése. Mindössze az erkölcsről szerettek volna autentikus választ. Azoktól, akik a mi pénzünkből élnek és félnek az ország gyűlésében. Akiknek felénk van elszámolásuk, csak ezt már elfelejtették. (...)

A rendszerváltáskor valódi agóra volt a Parlament az elkülönült hatalmi ágak képviselői számára. Aztán rezervátummá vált: magukba forduló népképviselőkkel. Ma már mind szűkebb ketrecet fonnak maguk köré a nemzet állítólagos szolgái. Legyen, ha ebben érzik otthon magukat...

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 30 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ez a cikk bal-blabla , semmitmondó átkozódás erkölcsről , parlamentről . Veress Jenő ön-alulmúlása...

Az érintett lapok összes többi munkatársa mehet a Parlamentbe. Nem az újságokat tiltották ki, hanem a konkrét szabályszegőket. Gondolom, mindegyik lapnál van még arra alkalmasnak tartott ember, akit a munkaadója érdemesnek tart a Parlamenti munkához.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés