Az Átlátszónak ajánlotta fel fizetése egy részét Joób Sándor

2016. április 30. 14:25
A VS.hu-t az MNB alapítványok támogatása miatt két hónap után elhagyó Joób Sándor a portáltól kapott fizetésének egy részét az Átlátszó.hu-nak ajánlotta fel, mivel közcélnak gondolja azt, hogy valaki ellenőrizze a közpénzek sorsát.

Joób Sándor március elsején kezdett dolgozni a vs.hu-nál, majd április második felében kiderült, hogy a portált tulajdonló New Wave Production Kft. jelentős támogatásban részesült a Magyar Nemzeti Bank alapítványaitól. A korábban az Indexnél dolgozó újságíró több társához hasonlóan felmondott a lapnál. Joób akkor azt ígérte, hogy a vs.hu-tól kapott fizetését egy olyan alapítványnak fizeti be, amely azt átlátható módon költi el.

Az újságíró a fizetése egy részét az Átlátszó.hu-nak ajánlotta fel, és most azért kampányol, hogy az adófizetők támogassák az adójuk egy százalékával a portált.

„Két hónapja dolgoztam a vs.hu-nál, amikor kiderült, hogy a portál kiadója tisztességtelenül jutott közpénzekhez az MNB-s alapítványokból. Felmondtam, és úgy döntöttem hogy a fizetésemet közcélokra ajánlom fel. Azt gondolom hogy közcél az is, hogy valaki ellenőrizze a közpénzek sorsát. Ilyen az atlatszo.hu oknyomozó portál, ezért a pénz egy részét nekik ajánlom fel, és azt kérem, hogy ön is ajánlja fel adója 1 százalékát az atlatszo.hu-nak.” 

Összesen 23 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Hehe!
A féleszű kormánya alatt is kezdhette volna, most a Juhásszal együtt kéregetne!
Úgy bírom ezeket a Gyurcsány-fan-eket, a fene majd megeszi őket, mindegy, mit, csak naponta felszínen legyenek!

Jelentsék fel az MNB-t, aztán hadd lássuk, mit ítél a bíróság!
Most már szegény ember sincs az országban, portálokat támogatnak! Mi az, hogy a fizetése "egy részével"? Átutalt nekik egy kemény Ft-ot?

Ezt józan ésszel nehéz értelmezni. Itt arról van szó, hogy van egy szellemi maffia, gondolatrendőrség. amelyik megmondja, mi kóser, mi nem, és aki nem az, azt tönkreteszik. Most egyszerre a vs. "osztályidegen" lett, Joób meg rituális áldozatot mutat be, nehogy kegyvesztett legyen. Mint amikor a sztálini időkben egy-egy elhajlást követő elvtárs önkritikát gyakorolt.

" most azért kampányol, hogy az adófizetők támogassák az adójuk egy százalékával a portált."

Gondolom, drágabolgárúr is ezért kampányol!
Én egyetlen médiumnak sem adnék egy fillért sem!
Majd, ha megdolgoznak a pénzükért!
Stúdiókban, füstös szobákban én is tudnék hazugságokat gyártani.
Amióta megtörtént a gengszterváltás, még egyetlen ügyet sem vittek végig.
Korrupciót ordibálnak, de a seggüket nem emelik fel, hogy kiderítsék, miről is beszélnek! Ha Feri fingik egyet, azt hetekig szaglásszák, ennyit is érnek!
Vannak kivételek, de tökéletes nincs.

Egyáltalán, mennyit kereshetett ennyi idő alatt, hogy számottevő a felajánlása? Majd az átlátszó megmondja:-))))))))))

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában