Én egy jel vagyok, engem be tudnak azonosítani

2016. április 30. 12:53

Till Attila
Index
Csapatjátékos vagyok és jó katona. Elfogadom, hogy nekem a Tv2-nél az a szerepem, hogy műsorokat vezessek. Nekem a Tv2 tényleg a csatornám. Az elmúlt 10 évben rengeteg változást éltem meg itt, sokszor küldtek el embereket, és jöttek újak. Ez sosem egyszerű. Interjú.

Régóta vagy a Tv2-nél, a sokadik show-műsorod a most futó Kismenők. Tudsz még olyan lelkes lenni, mint több mint tíz éve az első Megasztárban? Egyáltalán megteheted, hogy nemet mondasz egy felkérésre?

Csapatjátékos vagyok és jó katona. Elfogadom, hogy nekem a Tv2-nél az a szerepem, hogy műsorokat vezessek, és nem az, hogy azon gondolkozzak, hogy mit ne vezessek. Elfogadom ezt az alaphelyzetet, nem vagyok se hisztis, se túlzottan problémás alkat. Az elmúlt tizenöt évben több olyan műsor volt, amit kiemelten nagyon szerettem, és több olyan, amit csak közepesen. De műsorvezető alapvetően szeretek lenni, a pillanat mindig elrabol. Van, amikor nem értek egyet bizonyos műsorok időzítésével, de a tizenöt év alatt jó, ha egy-két műsort utasítottam vissza.

Ezek szerint megteheted.

Nem tudom, mert olyan még nem volt, hogy egy komoly, nagy show-műsort, amire engem akartak, és nem volt más felmerülő műsorvezető, visszautasítottam. És minek tartana engem a Tv2, ha nem akarnék velük együtt dolgozni?

A Propaganda, ami egy rétegműsor, nagyon régóta fut. Van valamilyen megállapodásod a csatornával, hogy akkor vezetsz nagy show-kat, ha ez maradhat?

Nincs, a Tv2 sokszor jelezte, hogy szereti és fontosnak tartja a Propagandát. Ez egy úgynevezett prémium kategóriás műsor, egyfajta tévénézőnek szól, de a csatorna arculatához, és az én megítélésemhez jól hozzájárul, árnyalja kicsit a képet. Házon belül hallottam, hogy voltak olyan tárgyalásai a csatornának, ahol egy nagy hirdető hozta szóba az egy nappal azelőtt látott Propagandát. Ez mindenkinek jól esik. A csatorna meg vállalja, hogy legyen egy ilyen kulturális portréműsora is. Sokfajta korszaka volt ennek a műsornak, nem olyan egyszerű szezonról szezonra összehozni, hiszen szponzorált tartalomról van szó, és a kulturális szponzoráció már nem olyan nagy divat Magyarországon. De mégis vannak nagy cégek mellettünk, akik azt gondolják, hogy ez fontos.

A Tv2 botrányai, elsősorban a Tények körül botrányok után felmerült benned, hogy csatornát válts?

Nem, nekem a Tv2 tényleg a csatornám. És az elmúlt 10 évben rengeteg változást éltem meg itt, sokszor küldtek el embereket, és jöttek újak. Nyilván mindig érzelmileg megérint ha a régi kollégák távoznak vagy más pozícióba kerülnek. Ez sosem egyszerű.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 15 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában