A Fidesznek mégis kellenek bevándorlók

2016. május 2. 18:16

Bana Tibor
Jobbik-közlemény
A Fidesz mindenféle kommunikációs trükkje ellenére, Brüsszel parancsának engedelmeskedve idegen szokású, kultúrájú embereket enged betelepíteni Magyarországra.

„Hétfőn hivatalosan is megérkeztek a fideszes vezetésű Körmend nyílt menekülttáborába az újabb migránsok. Ez az eset a Jobbik szerint első jele annak, hogy a Fidesz mindenféle kommunikációs trükkje ellenére, Brüsszel parancsának engedelmeskedve idegen szokású, kultúrájú embereket enged betelepíteni Magyarországra.

A Fidesz-kormány szavai szájhősködéssé, népszavazási kezdeményezése, melyet korábban annak időbeli elhúzódása miatt még hevesen ellenzett, hiteltelenné vált. Korábban bebizonyosodott: Orbán Viktor családja és kormánya is egy terrorgyanúba keveredett, körözött arab üzletemberrel bizniszel, most pedig Körmend lakosait kívánja migránsok okozta veszélyeknek kitenni.

A Jobbik szerint az Alaptörvényben kell rögzíteni, hogy Magyarország nem kér a bevándorlókból, ez a megoldás ugyanis nem kerül milliárdokba, kiküszöböli az esetleges érvénytelen vagy eredménytelen népszavazás okozta kudarcot, továbbá gyorsan és a legmagasabb jogi szinten garantálná az idegenek betelepítésének elutasítását.”

(Sajtóközlemény.)

Összesen 193 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Nyitott táborban várják a menedékkérelmük elbírálását. Talán korai volt ez a vélemény nyilvánítás.

Több esélyes, hogy mi fog történni?
Az egyik, hogy elutasítják a menedék kérelmüket. A másik lehetőség, hogy az elutasítást nem lesz kinek kézbesíteni.
Viszont betartjuk az eu jogszabályait. A népszavazás biztosan hoz változást a migránsok helyzetének kezelésében.

"Ez az eset a Jobbik szerint első jele annak, hogy a Fidesz mindenféle kommunikációs trükkje ellenére, Brüsszel parancsának engedelmeskedve idegen szokású, kultúrájú embereket enged betelepíteni Magyarországra."

A Jobbik szerint. Viszont ezen beszivárgók zöme az első lehetőségnél tovább pattan, szó nincs betelepítésről. Betelepítés az lenne, ha nem a körmendi táborban lennének, hanem mondjuk Mátészalka Külsőn kaptak volna házat almással, hogy ott gazdálkodhassanak.

"Korábban bebizonyosodott: Orbán Viktor családja és kormánya is egy terrorgyanúba keveredett, körözött arab üzletemberrel bizniszel, most pedig Körmend lakosait kívánja migránsok okozta veszélyeknek kitenni. "

Hogy is van ez tovább?
Hadd tudjam már, kivel üzletel Orbán!
Vagy az titok, kedves akárki? !

Válaszok:
Berecskereki | 2016. május 2. 18:57

"A kvóta-népszavazásról mi a véleményetek?"

Sztem nem lesz. Ez az egész kvótázás nem megy, eddig kb. 1000 lelket kvótáztak szét ( azt is Németországba..) és szembe megy minden realitásnak , írott és íratlan törvénynek. A szokásos elempés agymenések egyike, hogy majd levehetetlen jelkövetőt tesznek az adott esetben invalidus lábára.

Német és részben svéd tagállami probléma, majd megoldják valahogy.
Macedónia és Magyarország igyekszik szinte egyedül helytállni.

Ha csak elolvasom az irományt, ballibnek gondolnám, de leginkább dk-snak.
Manapság mi különbözteti meg a jobbikot a ballibtől?

Válaszok:
hátakkor | 2016. május 2. 19:01
ThunderDan | 2016. május 2. 19:08

A Kúrián megtámadták.
De a körmendiek nem kvótával kerültek oda, hanem felszivárogtak Németország felé tartó útjukban. Már közelebb vannak, mint Bicskén például. Kis erőt gyűjtenek, mert a humánus német kormány persze vízumot nem ad. Vándoroltatja ezeket, hogy a legerősebb, a legkanosabb juthasson el német földre eltartani a német nyuggereket.

Szerintem is sürgős, de vannak szabályok, valami 30-40 nap meg ilyesmi.

Azért fontos, hogy a brüsszeli tárgyalásokon MO valódi akarata érvényesülhessen, ne csak a pártoké-más úgy leülni tárgyalni, hogy mondjuk van 3-4 millió kormányt támogató szavazat.

Külvárosi legenda

Itt tájékozódhatsz, hogy miről van szó.

http://valasz.hu/itthon/exkluz..
http://estiujsag.hu/belugy/erd..

Teljesen egyetértünk, szerintem is sürgős. valószínűleg azért is lesz ősszel, mert a nyári szünetben alacsonyabb lenne a részvétel a nyaralások miatt.

"Manapság mi különbözteti meg a jobbikot a ballibtől?"

Pl. az, hogy okafogyottá vált Vonáék meg Novákék aláírásgyűjtése Tóbiáséknak meg Nyakóéknak a vasánapi pihenés lehetőségéről népszavazni.
A hantapantás Fletó is ejtette az idei előrehozott választást, az én tippem az, hogy a lumpen protest szavazó, meg a fiatalabbja is akár , meg az akit frusztrál az ország épülése, szépülése arra fog húzni 2018-ban akiben nagyobb potenciált lát épp leváltani a meglévőt, legyen az akár jobbikos műtőssegéd, vagy hétpróbás őskomcsi. Aztán a választás utáni héten eldöntik a protestálók, pl. Vona Gábor, ha még ő lesz az elnök, hogy a NEMZET megmentése érdekében nyilván összeáll-e pl. Molnár Gyuszival, hogy Kunhalmi jogállamiság Ágnes a fél országot dutyiba küldhesse minden lövetés nélkül.

Válaszok:
pollip | 2016. május 2. 19:04

Eu-szerte egy népszavazás tizenegynéhány százalékot mozgat meg. Tehát ütős lenne.

"Miért tartja itt Orbán őket, miért regisztrálja őket?"

Kiket?

Reméljük, nem ez az opció valósul meg.

Olyan banális lett ez a Jobbik.

Válaszok:
hátakkor | 2016. május 2. 20:35

" Ez az eset a Jobbik szerint első jele annak, hogy a Fidesz mindenféle kommunikációs trükkje ellenére, Brüsszel parancsának engedelmeskedve idegen szokású, kultúrájú embereket enged betelepíteni Magyarországra."

Érted... "betelepíteni Magyarországra"...

Ez már amolyan fletóista "van bőr a pofáján"-szintű hazudozás. Valószínűleg már ugyanaz az agytröszt írja a kottát a Jobbiknál is.

Válaszok:
kalotaszeg | 2016. május 4. 10:02

Színtiszta fletóizmus ez a közlemény.
A DK, és a néhai SZDSZ leghaladóbb hagyományai szerinti bukéval.

Az elmúlt péntek délután a Klub Rádióban az egyik betelefonáló azt fejtegette, hogy a "demokratikus pártok" összefogását új alapokra kell helyezni, s ezt média vonalon is kellően meg kell támogatni. Az úr azt mondta, hogy ehhez adott az ATV és a Klub Rádió és most már a Hír TV is.

Ami tökéletesen megfelel a valóságnak, s a Lánchíd Rádiót is immáron ebbe a hadrendbe lehet besorolni.

A Jobbik legutóbbi szereplései ezt a véleményt juttatták eszembe. Lefordítva pártok szintjére, el lehet mondani, hogy a "demokratikus pártok" akarva, akaratlanul új "testvért" kaptak a Jobbik színeiben.

Persze az más kérdés, hogy akarják-e a család bővítését, még akkor is, ha a Fidesz leváltásához saját bázisuk nagyon kevés, erőtlen.

Köszi az infót. Lehet tudni, hogy ki az, aki metg6támadta?

Akartam kérdezni, ki ez az ismeretlen?

Sztem elébb lesz a UK népszavazás az EU-ról, abból tudnak olvasni Merkel, Juncker meg Schultz elvtársak, ha akarnak..

Brüsszelben egy percig nem olvasnak semmilyen alkotmányt, vagy alaptörvényt. Velencei Bizottágra, helyi hetedik hadoszlop hazaárulókra, meg Tavares félékre bízzák. USA-ban meg Scheppele asszonyra. Magyar hangja Halmai elvtárs, fene a gusztusát!

"Olyan banális lett ez a Jobbik."
Melyik Jobbik? Mert folyamatosan ők is megújulnak, csak nem mondják annyiszor, mint az mszp, meg a "baloldal". Vona két hete szemantikailag nem tudja már értelmezni a "radikalizmus" kifejezést.
Mondjuk a felfuttatása a médiatérben két elemmel kezdődött. A lecsengő lebukó SzDSz az EP választásokon már plakát felületeinek felét egy sugallt vélelmezett Jobbiknak szánta, adta, fiatal kopaszokat tett SzDSz (!) plakátokra.
A másik Balóné stúdióról stúdióra való járatása volt, akkor az ordas Vonát még nem volt szabad behívni naponta stúdióba, az később jött. Balóné kezdte Bánóval meg Betlennel a magukfajtázást, nem túl bátor, egyenes módon. És akkor az SzDSz végleg kiesett várható módon, óriási siker, három jobbikos is bejutott az EP-be, érdekes módon rögtön a cionista tagozata. A választási estén Hevesben, BAZ megyében, meg részben a Nyírségben Magozott Cseresznye számokra pogóztak örömükben egyes falvakban a sportoló fiatalok, vége a cigánybűnözésnek végre.. Így volt, így történt. Majd most Török Gábor a számlatömbjével váltópártot farag Gábornak!

"ORBÁN 4 MILLIÓ BEVÁNDORLÓT AKAR!"

Elszámoltad. Tizennégyet akar, ha tudnál Te is olvasni a gondolataiból..
Amúgy nem kívánságműsor. Akarhatsz 6 milliót is, de a francnak nem akarnak itt maradni, nekik az északi klíma a kedves..

Levente már egyetlen betelefonálóját sem hagyja beszélni, ha az nem komcsi.

Ebben a műfajban Vona gyengébb egyenlőre, mint Fletó. Fletó nagyobb hantapantázó és nevetségesebb, egyben szánalmasabb is.

Bana!!!! Emlékszel még???

"Bizde Atillanın Torunlarıyız"


http://www.gazete2023.com/imag..

Bella leventéhez képest Bolgár György egy intelligens, kulturált úriember. Vicces hallgatni, ahogyan Bella minden létező téma kapcsán gerjeszti a kormány és Orbán-ellenes hangulatot, gyűlöletet.

Ritkán hallgatok bele a műsorába, korábban sem volt az esetem, de a köpönyegforgatókat, a gerincteleneket semmilyen párt esetében nem kedvelem.

A gerincesek már elhagyták a Lánchíd Rádiót és a Hír TV-t is. Szerintem.

Bozkurtlar - szürke farkasok - "köszönés".

Kedves pierre bayle!

Korábban választékosabban fogalmaztál, különben valóban aggasztó jelenségről írsz. Valóban aggasztó a fiatalok elvándorlása, miként a Nyugat végletes szellemi hanyatlása is.

Márai ma már nem érezné zavarban magát nyugaton, nem lenne kisebbségi komplexusa egy franciával szemben, kassai polgárként. De ezt Te is jól tudod.

Miként azt is, hogy milyen mérvű az idegenellenesség Németországban, Franciaországban, de képzeld el, még Svédországban is. Ez utóbbi légköréről számolt be néhány hete az egyik ott élő orvos barátom.

Azért, kedves Jobbik,

mert veletek ellentétben a kormány nem paranoid idegengyűlöletből és csöcsélékhergelés alapján intézkedik úgy, ahogy intézkedik, hanem az ország és a magyarság érdekében.

Nem azzal van baj, hogy jönnek idegen kultúrájú emberek - (nem pont ti tapsikáltatok az iszlámnak??) - hanem hogy más, idegen érdekek alapján döntik el, szintén idegenek, hogy ki jöhet és milyen feltétellel! - Értitek a különbséget, fajankók?!

Magyarország népe akkor lesz jövőkepés nemzet,
- ha születik több magyar gyerek,
- ha visszatér a külföldön szerencsét keresők egy része
- ha EU-polgárok számára előnyös MO-n szerencsét próbálni vagy befektetni.
- ha sikerül integrálni és felemelni a nyomorból több cigánygyereket
- ha egy értelmes és koordinált bevándorlással pótolja a hiányzó utánpótlást - jogos és józan feltételek szabásával.

= Ezek egy átfogó nemzeti népességi stratégia alappillérei, de van több is.

A ti habzó szájú, komcsibérenc, nyugatról importált, magyartalan bomlasztó neofasiszta náci-bolsi uszító programotok NEM MÉLTÓ a magyar kultúrához, és egyenesen sérti a magyarság és a magyar nemzet érdekeit.

"Valószínűleg már ugyanaz az agytröszt írja a kottát a Jobbiknál is."

Már? Már mindig is.

Arlet - a te stílusod még undorítóbb mint a Jobbiké. Hogy rasszista és fasiszta érvekkel hergelnéd a választókat Orbán ellen - az a mocsadékok legalja.

A Jobbik nem azért fog saját taknyán csúszni a partszélen, mert alapvetően jelentéktelen, bohóc banda, hanem mert tihozzátok kapcsolódik szorosan, számotokra pedig lejárt a történelmi kegyelemidő.

Nincsen örökös a táborotokban, csak néhány vérszegény, vézna, meddő hercegecske. Az örökmozgó akarnok faszagyerek pedig rátok borítja az asztalt.
A szocialista forradalom önfelfaló, magzatgyilkos rendszere végleg kimerült: politikailag is utód nélkül maradtok, és hála az égnek: nem csak Kelet-Európában.

Jó nagy zagyvaság!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés