„Mindig ellenzék” helyett szembenézni Simicska Lajossal

2016. május 13. 12:19

Jámbor András
Kettős Mérce
Azért a „mindig ellenzékben” szlogen – és még inkább a hozzá készített videó – túlzás, és pont azt a szembenézést mulasztja el, ami még érdemére is válhatna ezeknek a lapoknak, pont azt a szembenézést, amit Magyarországon valahogy mindig elmulasztunk.

Most ezeknek az embereknek a munkájával hirdeti magáról Simicska Lajos lapja, hogy ők mindig ellenzékben voltak. Hát nem. Ez egy hazugság. Nyilvánvalóan a kormánypárti bélyeget már levetkőzték magukról Simicska lapjai, de a múltat nem tudják. A múlttal szembe kell nézni, még ha részben más újságírók is dolgoznak ezeknél a médiatermékeknél, mint másfél éve, még ha meg is értjük miért kényszerültek ebbe a helyzetbe akkoriban.

Azért kell szembenézni ezzel a múltal, mert ez a múlt a jelenünk is, csak már nem Magyar Nemzetnek, hanem Magyar Időknek, nem Hír TV-nek, hanem M1-nek hívják a kormányzati hazugságok médiumait.

Ahhoz pedig, hogy az ország közvéleménye megértse mi zajlik az országban, fontos, hogy pont a média elmagyarázza, hogyan működik a hazugsággyár, hogyan működtek az utasítások, hogyan működik a közpénzből feldúsított propaganda. Ha viszont azok, akik ezt átélték, eltagadják ezt és azt állítják, ők mindig ellenzékben voltak, akkor pont erről nem fogunk beszélni.

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 21 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Napjainkban annyi média-felület van , hogy ha bárki elfogultnak tartja valamelyiket , rengeteg inkább kedvére való másikhoz fordulhat . Ezért az ilyen Jámbor-fejtegetések jelentősége elhanyagolható .

"hogy pont a média elmagyarázza, hogyan működik a hazugsággyár, "

Nem hiszem, hogy a média saját magát ilyen kellemetlen helyzetbe hozná:-))))))))))

" A múlttal szembe kell nézni, még ha részben más újságírók is dolgoznak ezeknél a médiatermékeknél,"

Sokan ugyanazok, akik lihegve teljesítették a 180 fokos fordulatot.

Aki mindig ellenzékben van az hülye. Ér viszont kètelekedni.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában