Távozik az Indextől Spirk József

2016. május 24. 13:23
A Népszabadság Online-nál folytatja Spirk József. A hír, hogy az egyik meghatározó politikai újságírót „kirúgják éppen” az Indextől, pletykaszinten múlt héten jutott el a Mandinerhez. Meg nem erősített értesülések szerint Spéder Zoltán tulajdonos az Orbán Gáspár TEK-általi kimenekítéséről szóló, Lázár János által kacsának titulált írás miatt orrolhatott meg Spirkre.

Távozik az Indextől Spirk József, aki eddig a piacvezető online portál egyik meghatározó politikai újságírója volt. A hírt az érintett maga tudatta Facebook-oldalán, amikor legfrissebb cikkét megosztva a következőt írta: „A jubileumi 3900., egyben utcsó indexes darab.” A kommentfolyamból kiderül az is, hogy Spirk a Népszabadság Online kiadásánál folytatja. 

Spirk távozásának, azaz „kirúgásának” híre pletykaszinten már múlt hét közepén eljutott a Mandinerhez. Akkori forrásunk szerint Spéder Zoltán tulajdonos az Orbán Gáspár TEK-általi kimenekítéséről szóló, Lázár János szerint kacsának bizonyult írás miatt orrolt meg Spirkre.

A részleteket az érintett nem kívánta kommentálni a Mandinernek, a váltás okairól érdeklődésünkre mindössze annyit közölt: „Majd 15 évig viszonylag kiegyensúlyozott volt az Indexben a munkakapcsolatom. Eljött a pillanat, amikor váltani kellett.”

Összesen 47 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Megfelelő embert a megfelelő helyre, avagy zsák a foltját.

És?

Na és?

Biztos jobb lesz az INDEX. Vagy a Népszabadság. Vagy egyik sem.

:-)

Szóval egy hazugság után repül a a delikvens.
Hogyhogy van még újságíró az indexnél?

A Teller-leveles Népszabiban pont jó lesz. Még a bajai videó elkövtője kellene hírszerkesztőnek. Valamint Aczél Bandi bácsi a gender és női esélyegyenlőség rovat vezetőjének. Jó, hogy ők szoktak a hiteles, hozzáértő újságírásról a szellemi fölényük biztos tudatában kiselőadásokat tartani...

Nekem mindegy, hogy az index-nél vagy a NOL-nál nem olvasom a cikkeit.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában