Clintonék elleni vádemelésről írt, letiltatta a Huffington Post

2016. május 31. 12:00
A Hillary Clinton ellen küszöbön álló vádemelésről írt cikket a Huffington Post külsőse, de a cikket törölték, őt magát pedig letiltották – állítja Frank Huguenard szabadúszó újságíró. A cikk szerint az FBI úgy gondolja, a Clinton Alapítvány érintett lehet pénzmosásban és vesztegetésben, ezért vádemelésre tehetnek javaslatot az igazságügyi miniszternél.

Egy Hillary Clinton elleni, küszöbön álló FBI-vádemelésről írt cikket a Huffington Postnak Frank Huguenard szabadúszó újságíró, de a cikket rövid időn belül törölték, a férfi pedig azóta nem fér hozzá az oldal kezelőrendszeréhez – írja a Breitbart Huguenard tweetjei alapján.

Az újságíró egyelőre nem kapott választ arra, miért törölték a cikket, ahogy arra sem, miért nem fér hozzá az oldalhoz. A Breitbart megkérdezte a lap egyik vezető szerkesztőjét, aki azonban nem tudott válaszolni arra, miért törölték a cikket. A kérdést más szerkesztőkhöz küldte.

A törölt cikk szerint a szervezett bűnözés elleni RICO-törvény alapján készülnek vádat emelni Clinton ellen. Ennek több oka is lehet, például vesztegetés, hamisítás, gyilkosság, emberrablás, vagy pénzmosás miatt is emelhetnek vádat a törvény alapján. Huguenard cikke szerint az FBI arra tett javaslatot az igazságügyi miniszternek, hogy pénzmosás és vesztegetés miatt indítsanak vizsgálatot a Clinton Alapítvány ellen. A vesztegetésben érintettek lehetnek cégek és külföldi kormányok is.

A Huffington Postról korábban annak kapcsán írtunk, hogy Donald Trumpról szóló cikkeiket állandó kiegészítő szöveggel látták el arról, hogy Trump „sorozathazudozó, idegengyűlölő, rasszista, nőgyűlölő, születésező és zaklató, aki ismételten megígéri, hogy kitilt minden muszlimot – egy vallás mind az 1,6 milliárd követőjét – az Egyesült Államokból”.

Összesen 32 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés