Orbánt kóstolgatja az Index

2016. június 1. 18:22

Szikszai Péter
Magyar Idők
Őszintén szólva eddig nem tudtam volna elképzelni olyan Index-szerkesztőségi ülést, amikor ezeknek kiadja a főnökük, hogy provokálgassák Orbánt, hátha zsidózik egyet.

„Őszintén szólva eddig nem tudtam volna elképzelni olyan Index-szerkesztőségi ülést, amikor ezeknek kiadja a főnökük, hogy provokálgassák Orbánt, hátha zsidózik egyet. De lehet, hogy mégis van ilyen projekt, és én voltam a naiv festő. Talán összeülnek az indexesek, mindenki felveszi a legjobb kínai pólóját, rápöffentenek egy spanglira, elkezdenek agyalni, hogy mivel lehetne a legjobban felhúzni Spéder agyát, aztán a legizgágábbat, aki már az oviban is SNI (Speciális Nevelési Igényű) volt, leküldik Dunaújvárosba, Orbán lakossági fórumára. A mesterterv a következő: ha a miniszterelnököt a háttérhatalomról kérdezgetik, akkor »majd a Zorbán elkezd világméretű cionista összeesküvésről« beszélni.

Mi sem természetesebb ennél. Orbán egy jól irányzott kérdésre (»Kik tagjai a háttérhatalomnak?«) felmondja nekik séróból a Mein Kampfot, esetleg félrevonva az indexes srácot Havasi Bertalan sajtófőnök takarásában megmutatja a Vér és Becsület vádlitetkóját. Simán lehet.

Legalábbis az indexesek így képzelik.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 70 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Erről azért nem kérdezi Sifit az index.hu , mert ad1 a ballib konteók szóbekarülése fölött gyakrabban átsiklanak, ignorálják

ad2 Sifi jelenleg visszalépni látszik az Összefogás kerékkötője tisztes szerepéből és ezért is elmarad a konteó-kifejtés kérése.
ad3 ha soros konteót fejtene ki inteligens árnyaltsággal ---Sifi, az bizonyára kedvezőtlen lenne az index lapprofiljára (és a promt orbánkóstolgatás projektre is :-D) nézve :)

A nagy példakép Kim Dzsongun hazájában (ahol rend van és fegyelem és nincs visszapofázás), szintén meg van szabva, hogy ki mikor kell, hogy elmenjen a fodrászhoz és milyen frizurája lehet!!

Az első bejegyzését olvasva bedobtam a disznóólba a fő nikkjével együtt. (Van neki egy pár).

Ha 80-at telezunk fel róla, akkor még úgy 75-öt. Legalábbis nekem papírom van az Aspergerről.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés