Az egyetlen bajuk Sorossal

2016. június 5. 10:38

Timár Gábor
A KARD
Ő az egyetlen, akinek még a Fidesztől és a Fidesz által zsebrevágott államtól független sajtója van.

„Narancséknak egy, egyetlenegy bajuk van Soros Györggyel. Csak egy, de az nagy.

Ő az egyetlen, akinek még a Fidesztől és a Fidesz által zsebrevágott államtól független sajtója van.

Na nem úgy, hogy övé lenne valamelyik nagy napilap, hírportál vagy tévécsatorna. Ezek vagy fideszes tulajdonban vannak (vagy »közszolgálatinak« csúfolják őket, ami ugyanaz) vagy szépen belesimultak a NER-be. Én arra gondolok, hogy Soros hajlandó a pénzét arra fordítani, hogy olyan cikkek szülessenek, amelyben leírják, hogy mennyiért és miből vesz földet, szőlőt, lassan egész megyét Mészáros, mennyiért bérel borozót Ákos az I. kerületben, ahonnan épp kiutálják a Ruszwurmot, hogy hogy is van a nem világító közvilágítás a miniszterelnöki vő által közbeszerzetten. Az egész vircsaftot. És ha már megírja valaki, akkor az már átmegy a többi médiumba is.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 84 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A szegfűsöknek egy, egyetlenegy bajuk van, hogy nem tudnak végérvényesen választani a sok segg közül. Így mindig az éppen aktuálisban látják a hatalmuk megszerzését, vagy megtartását.
A médiát is ennek rendelik alá. A poszt szerzője is ebbe a táborba tartozik.

:-))))))))))))))) jó ez a cikk:-)))) és érdemes Sorosról beszélgetni:-))))
Ballib média egy kicsit megzavarodott, nyíltan bevallja, hogy Soros pénzéből írják a kormányt támadó cikkeket:-))))))) Azt hiszem, a cikkírónak nem ez volt a szándéka:-)))))))

"Soros hajlandó a pénzét arra fordítani, hogy olyan cikkek szülessenek, amelyben leírják, hogy mennyiért és miből vesz földet, szőlőt, lassan egész megyét Mészáros, mennyiért bérel borozót Ákos az I. kerületben, ahonnan épp kiutálják a Ruszwurmot, hogy hogy is van a nem világító közvilágítás a miniszterelnöki vő által közbeszerzetten."

Érdemes lenne egy kicsit kapirgálni a témát, mert a cikkíró szerint Soros nem laptulajdonos, de pénzeli a cikkeket. Kérdés, hogy zsebből-zsebbe, vagy a hírportálnak adja? Mindkét esetben felmerül a kérdés, hogy adóznak-e utána?

Igen. Ebben az a jó, hogy a cikkíró felfedte a technológiát. Soros pénzén egy ember ír egy cikket, a többi ballib média ellenőrizetlenül átveszi, telerakják az egész médiát. Ballib fejekben megfogan, pedig nem is biztos, hogy igaz, lehet, hogy csak féligazságokra épül, vagy csúsztatás van benne.

A fontot és a forintot is megrángatta. Ez az igaz ember nem sokat törődött azzal, hogy több millióan buktak az árfolyamon.

Tehát "azok" a sajtóorgánumok Sorostól függnek!
Köszönjük, szép beismerés. Ezt aztán jól "megaszontad"! Igaz, eddig sem volt kétséges!!!

Zuckerberget idomítgatja utódnak.

Kuncze azonnal ciánt adott volna neki:-)))))

Én hálás vagyok Tímár Gábornak, mert megosztotta velünk a ballib technológiát. Ugyan sejtettük, hogy van valami a háttérben, de így első kézből mégiscsak jobb olvasni:-)))))

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában