Origo: A Class FM új tulajdonosa vette meg az Indexet

2016. június 27. 21:05
Még a múlt héten megvette az Indexet kiadó CEMP-et John Michael McNutt – értesült az Origo. Ő vásárolta meg még májusban a Simicska Lajos és Nyerges Zsolt érdekeltségébe tartozó a Class FM-et. Az Origo szerint a mostani üzlet hátterében Simicska lehet.

Az Origo úgy értesült, hogy a múlt héten megvette az Index kiadóját John Michael McNutt, a Sláger Rádió Zrt. korábbi vezetője. Korábban McNutt vette meg a Simicska Lajos és Nyerges Zsolt érdekeltségébe tartozó Class FM-et: az Origo szerint a mostani üzlet hátterében is Simicska állhat.

A portál szerint Simicskáék már a Class FM eladásakor olyan embernek akarták juttatni a céget, akivel jó viszonyban vannak, McNutt ezért ideális partner lehetett, hogy az Indexet is megvásárolja. Korábban a sajtó arról írt, hogy Simicskának opciós szerződése van Spéderrel, és ennek révén akarja megvásárolni az Indexet.

McNutt egyébként korábban a Sláger Rádió vezetőjeként az államot és a Class FM-et is perelte a frekvenciapályázatok miatt.

Összesen 18 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Hát legyen vele nagyon boldog. Én úgy 5-6 éve leszoktam az Inderől. A bulvár akkor érte el azt a szintet, ami már nekem sok volt. Azóta se nagyon nézek arrafelé.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában