Meztelen bulvár

2016. augusztus 7. 16:10

Földi Bence
Magyar Nemzet
Reménykedem, hogy még sokáig békén hagyjuk politikusainkat, nem vájkálunk a magánéletükben, és ezáltal – legalább egyvalamiben! – a Nyugat előtt járhatunk.

„Emlékezhetünk, hasonló esemény Magyarországon is történt a közelmúltban: Tóbiás József akkori MSZP-elnök feleségének, Rába Tímeának a szintén évtizedekkel korábbi meztelen képeit közölte a Századvég-elnökhelyettes és stratégiai igazgató G. Fodor Gábor vezette 888.hu heccportál. A már törölt cikkben az azóta már megbukott pártelnök kislányáról is borzasztókat írtak. Más kérdés, hogy G. Fodornak nem érte meg: az ELTE etikai vizsgálatot indított ellene. Válaszul elhagyta az egyetemet, így tudományos pályája a 888.hu miatt tört ketté.

A kormányközeli bulvármédia-birodalom (888.hu, Lokál, Ripost) kimondatlan célja, hogy a nyugati mintát honosítsa meg nálunk is, azaz lehessen beszélni a politikusok (főleg az ellenzékiek) magánéletéről: kivel csalják az asszonyt, hová járnak vásárolni, és készültek-e meztelen fotók a feleségéről – húsz évvel ezelőtt. Vannak rá jelek, hogy ez az új birodalom jól érzett rá erre a vonalra, hiszen a kormányfő gyermekeiről vagy Kocsis Máté magánszférájáról is sokat cikkeznek, és ezeket sokan olvassák is. Én viszont reménykedem, hogy még sokáig békén hagyjuk politikusainkat, nem vájkálunk a magánéletükben, és ezáltal – legalább egyvalamiben! – a Nyugat előtt járhatunk.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 11 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Már miért lenne heccportál a 888? Akkor mi a 444? Sőt, az Index? Meg a többi.

G. Fodor mellékelt egy kérdés sorozatot a Tóbiás feleségének az egyébként nyilvános fényképeihez, amit nagyon nem kellett volna. Egy napon belül elhatárolódtak tőle az övéi, az inkriminált cikket levették, G. Fodor bocsánatot kért.

Egyébként G. Fodor NEM gnóm, ha bárki annak gondolja, és ezt közhírré teszi, jobb lenne, ha tudomásul venné, h. amit csinál nagyon nem tisztességes viselkedés.

G.Fodor leginkább egy gyors gondolkodású, értelmes hosszútávfutó, aki elkövetett egy olyan jellegű hibát, ami az ellen oldalon is előfordult, csak ott a közönség nem végzi ki virtuálisan az elkövetőt.

Tóbiás kislányáról NEM írtak semmi borzasztót, de betettek róla egy egyébként szintén nyilvános modell fotó sorozatot. Ezek egészen más jellegűek voltak -szépség fotók, fölöltözve- mint a Rába Tímea hajdani fotói. Ezt sem kellett volna, természetesen, itt a kislánynak egy, lejárató szándékú cikkben szerepeltetése volt elítélendő.

Kár ezen lovagolni, mikor azóta az Orbán családnak szintén durva dolgokat kellett lenyelni.

Kíváncsi lennék ennek az erkölcs csősz Földinek a véleményére a Katonában futó volt Kósa család - Risztov Éva tárgyú zenés darabról. A három Kósa gyerek csak szokja a balos rendszert? Nehogy azt mondja, h. nem hangzanak el nevek.

Ócska trógerek.

Köszönöm.
Nagyon örülök, h. a Tóbiásékról szóló förmedvényt jelző már nincs a 888-nál, lehet, h. jobb helye lenne valami más munka területen, mint a szabad sajtó világa.

A GFG megjelenésével kapcsolatos epitheton ornans egy itteni kommentelő társ agyszüleménye.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés