Hajrázó magyarok

2016. augusztus 16. 8:06

A szerk.
NOL
A miniszterelnök, ugye, időtlen idők óta azzal fejezi be beszédeit: Hajrá, Magyarország! Hajrá, magyarok! Az MTVA képes azt állítani, ennek a mondásnak nincs politikai áthallása.

„Nincs elkötelezettebb aktivistája a Fidesznek Magyarországon, mint az MTVA. Ez a lelkesedés páratlan gátlástalansággal egészül ki, amikor az állami média például az olimpikonokat használja primitív pártpropagandára. A szervezet ezúttal a játékok legszebb magyar pillanatainak összevágásával készített a közvetítések követésére buzdító videót úgy, hogy sikerült a végére illeszteni Orbán Viktor kedvenc politikai fordulatát. A miniszterelnök, ugye, időtlen idők óta azzal fejezi be beszédeit: Hajrá, Magyarország! Hajrá, magyarok! Az MTVA erkölcstelenségére jellemző, hogy képes azt állítani, ennek a mondásnak nincs politikai áthallása, sőt az Eb idején a franciaországi sta­dionok is zengtek a rigmustól.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 81 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Orbán Viktor eddigi beszédeiben nagyon sok
szókapcsolatot használt. Kérem Szerk. szíves
útmutatását, hogy ezek közül melyiket
használhatjuk és melyiket nem.

A magyar miniszterelnöknek van pofája a magyaroknak drukkolni! Értitek! A miniszterelnöknek. A magyarnak. Ejrópa segíccs!

Amúgy néztem a maratont, ott nagyon drukkoltam az ötödikként befutó fehérorosz lánynak, ha már a mieink nem voltak rá veszélyesek, de Fehéroroszországban diktatúra van, a lány meg hófehér négy néger után, így csak annyit tudtam ezzel bizonyítani, hogy benácultam. Népszabó segíccs!

Elképzelem Fletót, amint kimegy a néhány elvesztett magyar meccs helyszínére, és aszongya: "elkúrtuk, ezt a böszmeséget!" Lehet, hogy Imre Géza szecskává aprítaná? De akkor miért akar a miniszterelnökünk lenni?

Te gyanus vagy nekem, szerintem a cikked minden szavat hasznalta mar Orban (talan az Orban szot kiveve), en a helyedben feljelentenem magam.

Mondjuk, jelen esetben az áthallás fordítva van: A focista Zorbán lenyúlta a hajrát a sportból.

A Népszabadság ügyeletes kreténjei már mindent Orbánra vonatkoztatnak, kínjukban. Szánalmasok.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés