Jobbikosodik az Index

2016. augusztus 16. 19:54

Szikszai Péter
Magyar Idők
„Tényleg néppártosodik a Jobbik” – írta hétfőn a jobbikosodó Index, egy olyan közvélemény-kutatás alapján, amely szerint a párt sokat gyengült vidéken.

„»Tényleg néppártosodik a Jobbik« – írta hétfőn a jobbikosodó Index, egy olyan közvélemény-kutatás alapján, amely szerint a párt sokat gyengült vidéken. A cikk ennek ellenére kiemeli, hogy »megállt a Jobbik visszaesése«. (...)

Tehát nagyon jön fel ez a cuki Vona Gábor, de kicsit átalakult a bázis: fiatalokat, férfiakat és vidékieket ugyan veszített a párt, de sebaj, mert közben szerzett vagy megtartott időseket, nőket és fővárosiakat, amit szerkesztőségünk elismerő bólogatással vett tudomásul. Ezen ne csodálkozzanak, hiszen Soros György is inkább a 444.hu-t támogatja, nekünk már a múltkor is csak rongyos 8 milla jutott.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 25 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A Jobbik egy bukott projekt, ezt mindenki látja már. Persze be fognak jutna az Országgyűlésbe, lesz közepes méretű frakciójuk, de ennyi, nincs benne több.

Legfőképp az olvasottságra irigy.
Már a töredék olvasottság érdekében is háromszor megcsókolná Orbán Viktor lába nyomát...

Tegnap reggel Volner beszélt a rádióban. Olyan gréczis filingem volt. Idegesített, hogy folyamatosan erdélyi magyarozott a népszavazás kapcsán.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában