Nyugati sajtóterror

2016. augusztus 21. 16:46

Lovas István
Magyar Hírlap
A nyugati sajtóterror már odáig eszkalálódott, hogy a Soros-támogatású intézmények és portálok feketelistákat tesznek közzé, melyeken felsorolják, szerintük mely hírforrások mögött állnak orosz titkosszolgálatok.

Mint történt ez Antoine Deltourral és Raphael Halet-val. Azzal a két luxembourgi újságíróval, akiket augusztus 4-én 12, illetve 9 hónap felfüggesztett börtönbüntetésre ítéltek. Bűnük: nyilvánosságra merték hozni, hogy a Nagyhercegség Jean-Claude Juncker mai uniós bizottsági elnök miniszterelnöksége és pénzügyminisztersége idején adóparadicsomi kedvezményeket biztosított multicégeknek.

Az ítélethirdetés után e mintademokrácia államügyésze súlyosbításért fellebbezett. A Magyarország és Lengyelország esetében oly hangos, Juncker által irányított Európai Bizottsága hallgatása mellett.

Miközben a nyugati sajtóterroristák által sajtódiktatúrának nevezett Magyarországon a Matolcsy György MNB-elnök Marsra kilövetésének követelését egyetlen héten kihagyó újságírókat a médiatulajdonosi buksisimogatás elmaradása létükben fenyegeti.

A nyugati sajtóterror már odáig eszkalálódott, hogy a Soros-támogatású intézmények és portálok feketelistákat tesznek közzé, melyeken felsorolják, szerintük mely hírforrások mögött állnak orosz titkosszolgálatok, ezzel azok bűntársként beállítva e források olvasóit, nézőit, hallgatóit.

Az amerikai kongresszus, az Európai Bizottság és nyugati agytrösztök pedig halálos veszélynek bélyegzik e »putyini propagandaeszközök« tudatmódosító hatását.

Már nincs messze az idő, amikor a nyugati médiában eltitkolt vagy hazug módon beállított, túlnyomó részt száraz tényeket kamerafelvételekkel illusztrálva közlő hírportálokat „gyűlöletbeszédet” közvetítőknek fogják nyilvánítani, amelyek termékeinek fogyasztásáért börtönbüntetés jár majd.

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 57 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés