Aki így hazudik, az egyszerűen gonosz

2016. augusztus 26. 21:27

Polyák Gábor
Facebook
Még a hét elején, ugyanaz a hír az RTL és az m1 híradójában. Az Iszlám Állam gyerekeket küld öngyilkos merénylőnek, Bagdadban elfogtak egy merényletre készülő fiút.

„Még a hét elején, ugyanaz a hír az RTL és az m1 híradójában. Az Iszlám Állam gyerekeket küld öngyilkos merénylőnek, Bagdadban elfogtak egy merényletre készülő fiút. Az RTL híradójából kiderül, hogy a rajta lévő bomba távirányítású, az elfogott fiú zavart volt és a félelemtől sírt, az Iszlám Állam gyerekeket rabol és aztán kényszerít különféle cselekedetekre. Az m1 híradó ehhez képest arról beszél, hogy a gyerekek fanatizált iszlám harcosok, az elfogott fiú a merénylet meghiúsulása miatt sírt, és a hírben egy szót sem szóltak arról, hogy a rajta lévő bomba távirányítású. Aki így hazudik, az egyszerűen gonosz.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 33 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Valószínűleg ugyan azon az "alapon" ahogy Te meg eldöntöd, hogy az M1-nek hiszel.

A hír lényege az, hogy valami mocskok gyerekekre robbanóöveket szerelnek. Ha Polyák ezt nem látja, akkor hogyismondjamcsak, nem ért valamit...

Normális, b+! Kurvára nem érted, amit itt egy csomóan leírtak neked: ez a hír felnőttekről szól, akik gyereket akartak tömeggyilkosság eszközeként fölhasználni. És igenis: olyan felnőttekről, akik mindenféle emberek mögött elbújnak, ezért akárhányan itt lehetnek nálunk is, Európában, pl. menekültek mögé bújva.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés