Bepereli a Charlie Hebdót a földrengés sújtotta Amatrice

2016. szeptember 13. 8:33
A földrengés által sújtott olaszországi Amatrice számára sértő, hogy a Charlie Hebdo a katasztrófa áldozatait tésztaételekként ábrázolta, ezért bepereli a lapot.

Sok olasz kiakadt azon, ahogy a francia szatirikus lap, a Charlie Hebdo ábrázolta az olaszországi földrengést és annak áldozatait. A katasztrófa által leginkább sújtott település vezetője például bejelentette: beperelik a lapot.

Amatricét és Olaszországot is megbántották. Nemzetközi szinten igyekszünk reagálni, és a konzulátuson keresztül perelni őket Franciaországban. Ha nyerünk, a kártérítést az újjáépítésre és az áldozatok családjainak segítésére fordítjuk” – mondta Amatrice polgármestere, Sergio Pirozzi a Charlie Hebdóról.

Összesen 29 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Aki erre a mocsokra azt mondja, hogy "szólásszabadság" az nincs tisztában azzal, hogy mit jelent a demokrácia egyik legfontosabb alapelve.

Amikor a szerkesztőségükben volt a merénylet, vajon mit szóltak volna egy karikatúrához, amely lyukas francia sajtokként ábrázolja a szerencsétlen holttesteket?

És mi van most a sok Je sui Charlie!-val? Merre járnak? Egyedül Schilling Árpádtól lehetett olvasni egy világos, elítélő írást...

Ne lőjetek fiúk! Még van egy remek viccem.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés