Pezsgőt bontasz, mert megszűnik a ballibsi Népszabadság?

2016. október 10. 13:47

Balogh Gábor
Jobbegyenes
Népszabadság kinyírásával egy jelentős tényfeltáró kapacitással bíró műhellyel lett kevesebb. A hatalom is kizárólag ezért döntött a kivégzése mellett. A megszűnése csak ezért gáz – de ezért nagyon.

 „És 2016-ban Magyarországon hiába van sajtószabadság  a sajtó nem szabad. Mégpedig elsősorban azért, mert a lopott állami milliárdokból építkező kormánypárti médiabirobirodalom lassan, de biztosan felfalja a teljes hazai nyilvánosságot. A sikeresen benyelt TV2 és Origo mellett gombamód szaporodnak az eleve lenyúlt közpénzekből indult, majd azóta lényegében kizárólag állami hirdetésekből fenntartott portálok. A Metropolt kiszorító Lokáltól, a Faktoron és GFG hülyegyek-fanklubján, a 888-on át a hazai média szar- és hányásszagú pottyantós budijáig, a Ripostig terjed a narancsos portfólió. A célkeresztben pedig már hónapok óta ott figyel az Index is.

És ez piszkosul nem jó irány.Nem azért, mert a Népszabadság olyan fasza lap lett volna, vagy, mert a titkosszolgálati megrendelésre karaktergyilkoló Index lenne az Igazság hordozója. Hanem azért, mert az elmúlt esztendőkben kiépült gigantikus korrupciós gépezet működéséről és a pofátlan rongyrázó urizálás nagy részéről jó eséllyel szinte semmit sem tudnánk ezek nélkül az orgánumok nélkül.

Az oknyomozás ugyanis rohadt drága mulatság. 10-20 fős szerkesztőségek nem engedhetik meg maguknak, hogy több munkatársuk heteken át egy-egy ilyen üggyel foglalkozzon. Szidhatja a kormányt a 444, a 24.hu, vagy akár jobbról az Alfahír, meg a Barikád - ha konkrét számokat, és tényeket nem tudnak prezentálni, akkor ez puszta vélemény marad. Amelyről pedig jól tudjuk, hogy olyan, mint segglyuk  mindenkinek van, de ritkán érdekel másokat. És ezt pontosan tudja jól a Fidesz is.

A Népszabadság kinyírásával (egyik napról a másikra, ilyen puccsszerű módszerekkel gazdasági megfontolásból nem lőnek le egy napilapot és egy portált) egy jelentős tényfeltáró kapacitással bíró műhellyel lett kevesebb. A hatalom is kizárólag ezért döntött a kivégzése mellett. A megszűnése csak ezért gáz  de ezért nagyon.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 73 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

"Jelentős tényfeltáró kapacitással bíró műhely."

Teller-levél? Bajai videó?

Dehogy bontok pezsgőt!
Egy pohár vizet sem érdemel az a lap, a kezem nem szennyezném vele!

..." jelentős tényfeltáró"...

:)

Ez valami elírás lehet, vagy soha nem olvasott Népszabadságot.

A bulvár az nem tényfeltárás, sem a hírgyártás.

A kedves firkászok legalább a híreket leadhatnák hitelesen - aztán esszékben, karcolatokban lehet agyat mosni, csak valami kicsi objektivitás lenne.

Azért kíváncsi lennék arra, kinek kellene a rókaképű újságírónő.

Ezt a véleményed jegyezd meg.
Gazdasági válság ugyanis előbb vagy utóbb ismét lesz -mert kizárt, hogy a konjuktúrát ne váltsa fel egy idő után a dekonjuktúra.

A Jobbegyenes balfácánja, Balogh Gábor azt hazudja, hogy a hatalom Mármint a kormány döntött a kivégzése mellett.

A Népszabadság gárdája 9 éve termeli a veszteséget.

A Fidesz 6 éve kormányoz.

A megelőző három évben nem a Fidesz kormányzott.

Hogyan monopolizálhatta akkor a Fidesz a reklámpiacot akkor, amikor Gyurcsány kormányzott?

A Jobbegyenes balfácánjának, Balogh Gábornak ez valahogyan nem tud eszébe jutni. Ő csak nyomja a hülyeséget, mint süket a csengőt!

Oké. Figyelj majd erősen. Arra, hogy ebben a nagyon rendbe tett országban mekkora lesz a gond.
Én a magam részéről nem kicsit aggódom, hanem nagyon.
Többek közt akkor, ha pl a nagyon rendbe tett egészségügy jut eszembe.
De beszélhetnék másról is.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés