Erkölcs és papagájzakó: Friderikusz orbánozik

2016. október 16. 9:16

Csontos János
Magyar Idők
A szebb napokat látott „televíziós személyiségnek” az egója mindig nagyobb volt, mint a tehetsége. Épp itt volt az ideje, hogy az orbáni politika áldozatának maszkírozza át magát.

„A szebb napokat látott »televíziós személyiségnek« az egója mindig nagyobb volt, mint a tehetsége, s ezt cirkalmas pályája is híven szemlélteti. Szinte nincsen olyan országos adó, ahol ne fordult volna meg, s ahol ne telt volna ki az ideje. Idén mindössze a TV2-től és az ATV-től tették ki a szűrét. Mivel ezek után gyakorlatilag nem maradt mozgástere, épp itt volt az ideje, hogy az orbáni politika áldozatának maszkírozza át magát.

Ritkán vagyok egy platformon Havas Henrikkel, de akkor sem mennék bele olyanokba, hogy a penge riporter a mások által megfogalmazott kérdéseket olvassa-e fel, és hasonlók. Félistenek kakaskodásában a magamfajta halandó csak a rövidebbet húzhatja. Mindenesetre Friderikusz arcátlansága valóban nem ismer mértéket. A kérdésre, hogy »ma miért nem lehet elhozni egy magyar talkshow-ba egy világsztárt?«, úgy felel: »Nem hiszem, hogy ma bármelyik hazai tévécsatorna kifizetne 60-80 ezer dollárt, esetenként akár százezret is egy-egy gigasztárért, ahogy annak idején mi kifizettünk. Noha beleférne a tévék büdzséjébe, különösen az eszelősen túlárazott állami tévéébe.«

Sándor, azt a sokszor százezer dollárt az elején az állami tévé büdzséjéből fizette, többek között az én adóforintjaimból. Ez volt az eredeti tőkefelhalmozás ideje…”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 38 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Már régóta nem érdekelnek a nagy arcok és a díjak, kitüntetések sem.
Havas vagy Friderikusz, nekem gancegál.
Mindkettő egy hedonista majom.

"Sándor, azt a sokszor százezer dollárt az elején az állami tévé büdzséjéből fizette, többek között az én adóforintjaimból. Ez volt az eredeti tőkefelhalmozás ideje..."

Friderikusz nem elég okos ahhoz, hogy megértse, ezzel a beszólással saját magát blamálja. Igen, kár volt dicsekednie azzal, hogy százezer dollárt is kifizetett egy egy sztárért az állami tévé, hiszen ez nem Friderikusz pénze volt, hanem az államé.

Mindez abban az időszakban, amikor Bokros magyarázta nekünk, hogy nem a zsömle kicsi, hanem a pofánk nagy.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés