Álhír

Szarzsáknak nevezte Simicskát Bayer Zsolt

2016. október 18. 9:50
Bayer Zsolt kiakadt azon, hogy a Simicska Lajos érdekeltségébe tartozó médiumok is teret adtak annak az álhírnek, miszerint Orbán Viktor nem lesz otthon október 23-án. Szerinte a „mentálisan és intellektuálisan már teljesen leépült szarzsák” Simicska beszólt a szerkesztőségekbe, hogy írják ezt meg.

„Mentálisan és intellektuálisan már teljesen leépült szarzsák” – ez Simicska Lajos egykori Fidesz-közeli üzletember-médiatulajdonos új jelzője Bayer Zsoltnál. A Magyar Hírlap publicistája azért nevezte így Simicskát egy blogbejegyezésben, mert szerinte az üzletember személyesen utasította arra a tulajdonában álló szerkesztőségek újságíróit, hogy közöljenek le egy álhírt az október 23-i állami megemlékezésről. A Hír TV és a Válasz.hu tévesen azt írták: Orbán Viktor nem lesz az országban a nemzeti ünnep alatt, így Juhász Péter és az ellenzék nem fogja tudni kifütyülni a miniszterelnököt.

Az igazság viszont az, hogy nem csak Orbán Viktor, hanem Andrzej Duda lengyel elnök is beszédet mond majd az Országgyűlés épülete előtt október 23-án 15 órakor.

Bayer Zsolt szerint az eset magáért beszél.

„Talán csak annyit, tudom milyen is az, amikor g. Simicska beszól a szeribe, hogy mi a teendő. Most éppen ezt szólta be. És mivel mentálisan és intellektuálisan már teljesen leépült ez a szarzsák, tényleg elhitte, hogy ezzel majd eltünteti a tömeget a térről, és nem lesz ott senki, csak a fütyülők. De 23-án csak odamegyünk a Kossuth térre. Aztán majd meglátjuk, mi lesz…” – írta Bádog című blogján Bayer Zsolt.

A Spíler blog szerint a HírTV azóta törölte cikkét, míg a Heti Válasz módosította a hamis részeket. Dévényi István elnézést is kért a Válasz.hu olvasóitól: „De, mégis ki fogják fütyülni [Orbán Viktort], akik erre készülnek, ugyanis sikerült beleszaladni egy régi hírbe, ami újszerűnek feltüntetve terjed a neten. Elnézést a tévedésért! (...) A többi meg butaság volt, törlöm, mielőtt tőlünk is tovaterjedne.”

Fotó: Földházi Árpád

Összesen 126 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A jobbik majd az eljelentéktelenedését köszönheti a jelenlegi mentorának.
Csak így tovább!

Az mno már egyre többször lukra fut.

Pontosan.

És helytálló a "hazudott" kifejezés, hiszen a konkrét kérdésben "tévedés" lehetősége eleve kizárt... én egyszerű állampolgárként is tudtam róla, hogy Orbán beszédet mond a nemzeti ünnepen, már napok óta köztudott hír.

Ez az utólagos kiretusálás pedig súlyosbítja a hazugságot.

Borókai az egyetlen ember, akin még egy picit csodálkozom... a nevét adja ehhez a bosszúhadjárathoz... konkrét hazugságokat is bevállalva (de lehet, hogy túlbecsülöm az integritását).

Höhöhö... már tiszteletet (!) Simicskának, akinek már nagysága is karaktere vagyon.

Alig két éve még arról pofázott a pártod, hogyan lesz elszámoltatva és bebörtönözve...

Szánalmas köpönyegforgatás, Jobbik a neved.

Felkiáltójellel a végén pont az ellenkezőjét jelenti
annak, mint amit szerintem mondani akartál.

Na ja.

Üres szájhősködés, Jobbik a neved.

Aztán a Népszabadság munkatársaként vajon mit írt Zsóti?
Akkor is csak az igazságot??

Neki mindegy hogy honnan, csak jöjjön az a pénz.
Zsóti mindig megtalálja a pénzért kinyalandó alfart...

Amíg a VEZÉR jóban volt Simlicskával, aki megmentette a Fideszt a csődtől, nyilván Zsótinak sem volt semmi baja a VEZÉR egykori kollégiumi szobatársával.

Csak nem te fogod ezt kivitelezni?

Ha majd a Jobbik eltartója, gazdasági mentora akar a fejére nőni Vonának, akkor érdekelne a véleményed. Mert neki is benyújtanák a számlát a több évi apanázs miatt.

Lapozd át a választási matematikát, azon kívül keresd meg, melyik párt kapott olyan arányú szavazatot, mint amennyi a parlamenti helyeinek arány volt.

1994-ben a második fordulóban a választásra jogosult 7,8 millió szavazó 55%-a, kb. 4,3 millió választó adott le szavazatot. Ebből 54%, valamivel több, mint 1,9 millió szavazott az MSZP-re, és ebből lett 54%-uk a parlamentben. Tehát az összes választásra jogosult szavazók kb. 25%-a szavazott rájuk, és így lett abszolút többségük.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés