A Parlament nem Kövér László vadászkastélya

2016. október 20. 10:03

Jámbor András
Kettős Mérce
Kövért nem a Parlament tulajdonosának tették meg, hanem a ház vezetésével bízta meg a nép. És nem személyes, nem is a pártja érdekében, hanem a nép érdekében kell tevékenykednie.

„Persze néha kérdeznek zaklató módon az újságírók, de ennek talán pont bele kéne férnie az úgynevezett sajtószabadságba, ezen talán felül kéne emelkedniük a képviselőknek, ha hűek esküjükhöz.

Az viszont biztos, hogy nem úgy kéne viselkedniük mint az óvodás kisfiúnak, akit felvettek az alacsony bérek miatt kialakult üresedés következtében pedellusnak. Tehát nem úgy kéne viselkedniük, mint Kövér Lászlónak, aki azt gondolja, hogy a Parlament az ő birtoka, és kitilthat bárkit, korlátozhatja bárki munkáját, korlátozhatja a sajtószabadságot.

Ugyanis Kövért nem a Parlament tulajdonosának tették meg, hanem a ház vezetésével bízta meg a nép. És nem személyes, nem is a pártja érdekében, hanem a nép érdekében kell tevékenykednie.

Ez nem olyan, mint amikor az ember vesz magának egy vadászkastélyt az ellopott pénzből, és ott erőszakoskodhat a szolgálókkal, meg lelőheti az állatokat, mert azt gondolja, minden az övé. A Parlament nem Kövér Lászlóé, hanem a népé.

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 56 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Es amugy Soros ur hogy van? Koszoni szepen jol?

Jámbor Andrásnak igaza van. Csak hát azt is illik tudomásul venni, hogy a parlamentben is vannak szabályok, amelyeket be kell tartani.

Ezeknek a szabályoknak a betartatása nem a "sajtószabadság korlátozása".

Még akkor sem, ha a "független", "színvonalas", "autonóm" és "hiteles" szellemi "elit" tagjainak is be kell tartani őket.

Pont úgy, mint bárhol máshol a "demokratikus Európában".

Most mi baja Jámbornak? Hiányolja, hogy vadászpuskával gumilövedékkel nem lövet a vadászati terülten a házelnök?
Volt aki lövetett?

Eddig nem is tudtam rólad Jámbor, hogy ilyen gazember vagy! Azt gondoltam, csak simán egy rossz újságíró.

"Ez nem olyan, mint amikor az ember vesz magának egy vadászkastélyt az ellopott pénzből, és ott erőszakoskodhat a szolgálókkal, meg lelőheti az állatokat, mert azt gondolja, minden az övé."

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában