Nem a sajtószabadság a gond, hanem az olvasószabadság

2016. október 20. 9:20

Paranoid Android
Ki ette meg?
Ha nem volna világos: Úgy korlátozzuk a legkevésbé a sajtószabadságot, ha nem korlátozzuk a Népszabadságot, holmi anyagi konzekvenciákkal.

„A sajtószabadságot leginkább két jelenség korlátozza:

Egyrészt a szövegértési képességekkel is megáldott érdeklődő, politizáló emberek számának néhány tízeres volta, vagyis az, hogy normális újság nem lehet sikeres.

Másrészt az, hogy a jobboldali, nem liberális újságok is megjelenhetnek. Ezek folyamatosan félretájékoztatják a népet, aljas indulatokat szítanak, teret adnak a kormány és a kormánypártok álláspontjának, engedik szóhoz jutni a miniszterelnököt és a rájuk fordított pénz nagyon hiányzik a Népszabadság költségvetéséből.

Felszólítom a PestiSrácok.hu tulajdonosait, munkatársait és olvasóit, hogy azonnal szüntessék be a sajtószabadságot erősen korlátozó tevékenységüket és az anyukájuk öregségére szánt megtakarítását is felhasználva, minden pénzükkel támogassák a Népszabadság megjelenését!

Gondoljuk csak meg, a Népszabadság alulfizetett újságírói milyen életszínvonal esést kénytelenek most megélni, hiszen az elmúlt tíz évben az évi milliárd feletti költségvetésüket nyilván nem magukra, hanem a sajtószabadság megmentésére fordították!

Ha nem volna világos: Úgy korlátozzuk a legkevésbé a sajtószabadságot, ha nem korlátozzuk a Népszabadságot, holmi anyagi konzekvenciákkal.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 10 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Persze, de mégis, hogyan?

Ki az a marha, aki nem látja, h. a népvándorlás Európa felé komoly veszély és h. Brüsszelben nagyon is megvan a szándék a németek, olaszok nyakán ragadt integrálhatatlan százezrek szétterítésére?

Ennek ellenére a valaha hagyományosan jobbos kerületekben is 15-20% is volt a teljesen komolytalan, érvénytelen szavazat.

Hogyan lehetne ezt a nem kevés embert, 300.000 közülük a Bokrosra bírt szavazni a Tarlós ellenében, "kiiktatni"?

Lehetnek még itt nagyon kellemetlen meglepetések.

Egyébként viszonylag egyszerű, a kormányzással nagyon kell igyekezni, médiát pedig JOBBAT csinálni, mint a balosoké, különösen az interneten és NEM nyújtani támadási felületet.

A 888 nagyon fontos lenne. Ehelyett nehéz benne tájékozódni, a címszavak nyilván vannak, akiknek tetszenek, de azon kívül, aki kitalálta, szerintem nem soknak.

Jó lenne, ha lenne valami, ami a környező, V4 országokról, a sajtójukból is, rendszeresen tudósít.

Gondolom, a Rákosi korban rendszeresített Szabad Nép félórákra gondolsz.
Hasonlókra manapság már nincs szükség. Mióta a közmédiából (nem beszélve a kifejezetten Fidesz közeli sajtótermékekből, tévécsatornákból és rádióadókból) gyakorlatilag nonstop folyik a kormánypropaganda, aki csak a fél fülét, szemét tartja nyitva, annak is átmossák az agyát előbb utóbb.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés