Megújul a Magyar Nemzet

2016. október 21. 21:20

Magyar Nemzet
Magyar Nemzet
A dizájnváltással lapunk azt is jelezni kívánja: szerkesztőségünk tudatában van annak is, milyen felelősséggel jár az, hogy az utóbbi hónapok belpolitikai fejleményei után immár a Magyar Nemzet maradt az egyetlen független, magyar tulajdonban lévő országos napilap Magyarországon.

A Magyar Nemzet szombattól megújult külsővel jelenik meg. Négy hónappal azt követően, hogy lapunk fekete-fehérből átállt a színes nyomásra, szebb, átláthatóbb, rendezettebb és korszerűbb, ám konzervatív hagyományaihoz is ragaszkodó napilapot vehet majd kezébe az olvasó. A dizájnváltással lapunk azt is jelezni kívánja: szerkesztőségünk tudatában van annak is, milyen felelősséggel jár az, hogy az utóbbi hónapok belpolitikai fejleményei után immár a Magyar Nemzet maradt az egyetlen független, magyar tulajdonban lévő országos napilap Magyarországon. Erőnket megsokszorozza az a figyelem és várakozás, amellyel ebben a helyzetben régi és új olvasóink a Magyar Nemzet felé fordulnak: lapunk így nem csupán a polgári értékrend, hanem az ezt veszélyeztető erőkkel szemben a szellemi ellenállás lapja is. Megerősítése, szakmai színvonalának folyamatos emelése kikerülhetetlen feladat.

Éppen ezért a tipográfiai megújulás mellett más területeken is nagy léptékű korszerűsítésbe kezdtünk. Ezek részeként új szerkesztőségi tartalomkeze­lő rendszerre térünk át, megújítjuk belső információs hálózatunkat, továbbfejlesztjük on­line hírportálunkat, és erősítjük jelenlétünket a világhálón. Elindult, és hamarosan be is fejeződik a nyomtatott napilap és az online szerkesztőségek egyesítése, ami lehetővé teszi a tartalmi bővülést és a nagyobb változatosságot a lap online és nyomtatott felületein egyaránt.

A megújulás részleteiről, a változásokról folyamatosan tájékoztatjuk olvasóinkat.

*

A lap két oldalt már közzé is tett a szombati számból. Ilyen lesz tehát az új dizájn:

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 80 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Egyetlen fuggetlenem, tanulj meg jobban hazudni! Vagy irjal primkobbaknak.
Mirt nem lehet likeolni, dislikeolni?

A Nepszabadsag ujsagiroi lesz hol kibontakozzanak!

jaj, elvtársak... :D

Pontosan.
A "független" jelzőt is előszeretettel használta a Népszabadság, most meg majd a Simicska-féle neo-MN lesz a "független" napilap.

Ha nem nézik le olvasóikat azzal, hogy beszállnak mindenféle hecckampányba, talán hasznosak is lehetnek.

Szóval, a másik független a mártír Népszabadság volt?

Gratulálok.

Egyébként az irányváltás óta az olvasótábor feltehetőleg zsugorodott, ezt lenne jó a kár a népszabadság árvákból fölturbózni.

Még az is lehet, h. valamennyire menni fog.

A Heti Válasznál is próbálkoztak változtatással, nekem nem jön be, de kit érdeklek.

Aki ezt a média birodalmat össze hozta és működteti, csak okos lehet. Szerintem a jobbos tábor nagy vesztesége a Simicska-Orbán kötelék fölbomlása. Ennek szerintem egyfolytában VAN és könnyen lehet, h. LESZ böjtje.

A szintén okos Vajnával megpróbálnak fölépíteni egy másikat, de ennek az útja-módja meg a dolog természetéből fakadóan nem lehet síma, sőt, talán egyenes sem, az eredmény meg kétséges.

A Magyar Idők jó, de a terjesztés hihetetlenül gyenge, a mi valaha volt három(!) falu nagyközségünkben egy(!) helyen lehet kapni!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés