24.hu: Nem Marquard érdekeltségébe került a Népszava

2016. október 24. 16:21
Jürg Marquard sajtótitkársága a 24.hu-nak cáfolta, hogy a Marquard Mediának köze lenne a Népszava és a Geomédia megvásárlásához. Így viszont továbbra sem tudni, kinek az érdekeltségébe került a baloldali napilap és a számos lapot és magazint kiadó Geomédia.

Sem Jürg Marquardnak, sem a Marquard Media Hungarynak nincs köze a XXI. Century Investment Company céghez, és mi magunk (azaz a Marquard Media International) sem veszünk részt a Geomedia és a Népszava megvásárlásában – közölte a 24.hu megkeresésére Marquard sajtótitkársága.

Mindezzel lényegében cáfolták azokat a korábbi értesüléseket, miszerint a Népszava és a Geomedia teljes portfólióját megvásárló lichtensteini bejegyzésű XXI Century Invest AG tulajdonosai között ott lenne Jürg Marquard, a Magyarországon többek között a Playboyt és a Joyt, korábban pedig a még liberális Magyar Hírlapot is kiadó Marquard Media International AG tulajdonosa.

Így viszont továbbra sem tudni, hogy kik azok a külföldi magánszemélyek, akiknek az érdekeltségébe került a Népszava és a Geomedia. 

Összesen 11 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Jó, de akkor ki találta ki, hogy Gál J. lesz a főnök? Gál még nyilatkozott is. Vagy az sem volt igaz?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában