Nem bélyegzi meg többé a Trump-híreket a Huffington Post

2016. november 9. 14:35
Nem írják többé a Huffington Poston minden Trumpról szóló cikk alá, hogy az immár megválasztott elnök rasszista, nőgyűlöl és xenofób. Mint írták, a lap szerkesztősége nem akarja megkérdőjelezni az elnök legitimációját, mint ahogyan azt a republikánusok tették Obamával. Drukkolnak viszont, hogy Trump valóra tudja váltani ígéreteit, például a gazdasági egyenlőtlenségek helyrehozásával kapcsolatban.

Korábban beszámoltunk róla, hogy a Huffington Post híroldal korábban úgy döntött, hogy minden Trumpról szóló hírhez a következő jegyzetet csatolja: „Szerkesztői jegyzet: Donald Trump egy sorozathazudozó, idegengyűlölő, rasszista, nőgyűlölő, születésező és zaklató, aki ismételten megígéri, hogy kitilt minden muszlimot – egy vallás mind az 1,6 milliárd követőjét – az Egyesült Államokból.

A szerkesztőség most külön jegyzetben jelezte, hogy felhagynak ezzel a gyakorlattal. Azt írták, hogy bár Trump nem csinált titkot belőle, hogy nőgyülőlő, xenofób és rasszista, ez nem akadályozta meg a győzelmét. Viszont nem akarják azt a gyakorlatot folytatni, amit a republikánusok éveken át, amikor folyamatosan megkérdőjelezték az Obama-elnökség legitimációját.

Ezért ugyan ha szükséges lesz, kritizálni fogják Trumpot, de reménykednek benne, hogy elnökként máshogy fog viselkedni, és valóra váltja ígéreteit: tesz a gazdasági egyenlőtlenségek ellen, munkahelyeket teremt és jobb biztosítást nyújt kevesebb pénzért az amerikai embereknek.

Összesen 12 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés