A Newsweek 125 ezer példányban nyomtatta ki, hogy Hillary lesz az elnök, most visszahívja a különkiadást

2016. november 10. 19:05
Tizenhét példány fogyott csak a Newsweek Madam President című különkiadásából, amelyben Hillary Clinton Fehér Házig vezető útját dolgozták fel. Az amerikai hírmagazin annyira biztos volt a demokrata párti jelölt győzelmében, hogy előre kinyomtatta a különkiadás Hillary-verzióját, holott rendelkezésére állt egy Trump-verzió is.

Ne igyon előre a medve bőrére, tartja az ismert mondás, amiről a Newsweek és környéke olybá tűnik, ezúttal megfeledkezett. Az amerikai hírmagazin visszahívta ugyanis az újságosstandokról a Madam President főcímmel megjelent Hillary Clinton-különszám mind a 125 ezer példányát. Vagyis már csak 124 983-at, mert 17 darabot annak ellenére sikerült eladni belőle, hogy nem a demokrata jelölt, hanem Donald Trump nyert.

A Newsweek szerkesztősége Twitteren azt írta, a különszámokat egy külsős cég készítette nekik a lap liszensze alatt, és a Hillary-verzió mellett rendelkezésükre állt egy Trump-verzió is. A külsős cég vezetője azt mondta: ők a Trump-győzelmet ugyanúgy benézték most, mint mindenki más. A Clinton-győzelmet ünneplő 125 ezer példányt azért hívták vissza, hogy helyet csináljanak a republikánus jelölt Fehér Házig vezető útját bemutató 150 ezer példánynak. Remélik, hamar elfogy.

Összesen 26 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Mindez semmi. A Fidesz médiaként elkönyvelt Karc FM ma esti - 18.30-kor ért véget, egy roppant bunkó, nyegle fazon vezette, a vendége valami Szűcs volt a Magyar Időktől -külpolitikai műsorszerkesztője simán Pojácának nevezte Trump, leendő elnököt.

Neki sem, Gajdicsnak sem szóltak a Fideszből,a kormányból, hogy Orbán és Lázár az ellenkező véleményen van.

Nem szóltak Gajdicsnak az orosz vonallal kapcsolatban sem. Valami Czirják nevezetű fazon ekézte nagy lendülettel Putyint. Egyre nevetségesebb, gagyibb a Karc FM. Számomra csak egy, az autóban össze-vissza kapcsolás során belehallgatott adónak.

Ez így nagyon gyenge, pláne miután minden eldőlt. Ha Orbán ellenszélben fut, akkor Trump árral szemben hosszútávúszott. Nem volt innen látható, h. a mélyben milyen nagyon nagy lehet a csalódás demokrata kormányzással kapcsolatban. Szomorú, h. ezt a Gajdicsék ilyen éretlenül tálalják. Ha Clinton nyer, az Magyarország számára semmi jót nem hozott volna.

Lehet az Orbán kormányt nagyon útálni az érdeksérelmet szenvedett nem keveseknek, sőt, másoknak is, de a teljesítménye NEM összehasonlítható az előzőkével, mert toronymagasan jobb.

A 888.hu sem váltotta be a hozzá fűzött reményeket.
Ez baj, mert a média nagyon fontos.

Jó hír.
Legalább most már nyilvánvaló a "szakma+ komolysága.

Örülök, hogy Téged a tények, s nem az indulatok vezérelnek, a gondolatnélküliség, a feltétlen hódolat.

A jobboldali média fényévekkel kullog a ballib média után. Intellektusban, felkészültségben, ami persze önmagában nem mindig azonos a hitelességgel.

Magam, mint pártok nélküli, TGM intelmére hallgatva, no meg a tájékozódás iránti késztetésből időnként minden csatornát meghallgatok. Meg kell állapítsam, hogy sok különbség a hallgatóság, a betelefonálók között nincsen.

Drága Bolgár és Drága Bayer úr, s jön a sok demagóg, tájékozatlan, önmagát ismétlő, ordibáló buta ember.

S még annyit, a jobboldal, a Fidesz híres a média dilettáns kezeléséről, felhasználásáról.Nincsenek jó média szakembereik, s a jelentőségét sem ismerik fel.

A Klubrádió sem hiteles, csak szofisztikáltabb, intellektuálisabb munkatársakkal dolgoznak.

Számomra mindegyik a humor műfajába tartozik, a guta legfeljebb Téged üthet meg - ne legyen így, őszintén nem kívánom Neked, a politika nem ér meg ennyit -, így Számodra az a jó, ha megmaradsz a Magad zárt világában, médiájában. Ne nyiss a világra ablakot.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés