Csak etikusan!

2016. november 15. 09:22

Sebes György
Népszava

Jó előre fel kell készülni 2018-ra és a hatalom kegyeltjeinek számító médiumok már most igyekeznek megdolgozni a bizonytalan választókat.

„A TV2-nek - amely nem csupán Vajna András, hanem a lényegében nem létező Habony Árpád »érdekeltségébe« is tartozik - a jelek szerint mindent szabad. Hiszen hűen kiszolgálja pártunkat és kormányunkat, amivel méltó partnere az adófizetők pénzéből a hatalom szócsövévé tett közmédiumoknak. Utóbbiak már nem is burkoltan képviselik kizárólagosan Orbán Viktor és csapata érdekeit. Tőlük az utóbbi napokban megtudhatta a hallgató és a néző, hogy mennyire hasznos a demokráciának Donald Trump győzelme az amerikai elnökválasztáson. Ennek kapcsán természetesen beszámoltak a tüntetésekről is, de egy-két nap elteltével nyilvánvalóvá tették, hogy a demonstrálókat Soros György biztatja, netán még pénzeli is. Az összefüggések tehát nem maradhatnak rejtve. Az a Soros, aki a hazai ellenzéki pártok felbujtója, valamint a bevándorlók nagy barátja, nem csupán a hazai demokrácia legnagyobb ellensége, hanem az amerikaié is. A következtetéseket mindenki vonja le maga, de ha ez nem sikerül, akkor majd jön egy-két szakértő hírmagyarázó és segít. Csak azért, hogy amikor majd a magyar népnek is választania kell, akkor nehogy téves döntésekre ragadtassa magát, vagyis nehogy ne a jelenlegi rendszernek szavazzon továbbra is bizalmat.

Jó előre fel kell készülni 2018-ra és a hatalom kegyeltjeinek számító médiumok már most igyekeznek megdolgozni a bizonytalan választókat. A politikai műsorokban a már vázolt, rendkívül etikus módszerekkel, a nem politikaiakban pedig annak bizonyításával, hogy jelenleg - az utóbbi hat évben - az élet csupa derű és csillogás. Vajna Timeának már valóban meg se kell szólalnia, elég, ha jelenlétével nyomatékot ad ennek. Hajós András pedig hiába erőlködik és viszi el a show-t. Az ő hangját azért elnyomják a többiek.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: https://media.mandiner.hu/trackback/26410