Médiahadjárat

Vona-ügy: egy sor médium ellen indít pert a Jobbik

2016. november 15. 16:51
Hírhamisítás miatt médiahatósági panaszbeadvánnyal él és polgári pert indít a TV2-vel szemben a Jobbik, de perre számíthat a Pesti Srácok, az Origo, a Lokál és a Ripost is. „Hol vannak a fideszes férfiak? Álljanak ki és ne egy Terry Blacket küldjenek maguk helyett” – hangoztatta keddi sajtótájékoztatóján Dúró Dóra, a párt szóvivője.

A Jobbik több sajtóorgánum ellen is pert indít hírhamisítás miatt – közölte Dúró Dóra, a parlament kulturális bizottságának jobbikos elnöke keddi budapesti sajtótájékoztatóján.

Mint mondta, „a fideszes médiabirodalom” Terry Black és Zuschlag János bevetése után a hírhamisítástól sem riad vissza, a TV2 pedig meghamisította Vona Gábor egyik nyilatkozatát a vágással. Kifejtette: amikor a Jobbik elnöke arról beszélt, hogy járt értelmiségi összejövetelekre, éppen Orbán Viktor polgári körébe, akkor a mondat második fele nem szerepelt a Tényekben.

A Jobbik médiahatósági panaszbeadvánnyal él és polgári pert indít a csatornával szemben, és perre számíthat a Pesti Srácok, az Origo, a Lokál és a Ripost is – sorolta Dúró Dóra.

A közszolgálati média is hasonló eszközökkel él, az M1 híradójában is megvágták a kifogásolt mondatot, a Ripost pedig az MTI-nek lett fontos hivatkozási pontja az elmúlt időszakban - közölte.

A jobbikos politikus szerint az elmúlt időszakban több helyreigazítási pert is nyertek az érintett sajtóorgánumokkal szemben, és továbbiak is folyamatban vannak. Az ezekben a lapokban megjelent cikkeket annak tulajdonította, hogy próbálják lejáratni, elhitelteleníteni pártját, amely véget vetne a letelepedésikötvény-biznisznek.

Hol vannak a fideszes férfiak?” – kérdezte Dúró Dóra, azt kérve: álljanak ki és „ne egy Terry Blacket küldjenek maguk helyett”, a szakpolitikai javaslatukra pedig ne hazugságokkal válaszoljanak. Szóvá tette a KDNP hallgatását is.

A jobbikos politikus kérdezték arról, hogy miért nem emeltek szót korábban a kuruc.info magánéletben kutakodó írásai ellen. Azt felelte: a portál előtt is voltak ilyen eszközök, azonban az a politikai kultúra, hogy egy párt szakpolitikai javaslatára egy „nyilvánvaló hazugsággyár” a válasz, nem volt jellemző Magyarországon.

Összesen 62 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Dórika!
Inkább írjon egy nyílt levelet.
Hiányzik Önnek, hogy leostobázzák?
Ne röhögtessenek!

"A Jobbik több sajtóorgánum ellen is pert indít hírhamisítás miatt – közölte Dúró Dóra"

De miért a Jobbik indít?

Gyurcsany is allandoan

Vona férfi lenne Rácz Károlyt perelné.
De volt már precedens. A bíró azt hozta ki, ha valaki buzi, az szép, ha valakit lebuziznak az semmilyen sérelmet nem okoz neki. Ha leszbi mondja, ha bisex, vagy nem találja a nemi identitását.
Vona homokozóban játszik.

Vona egy kicsit sokat tart magáról:-))))))))))

A jobbiknak arról kéne beszélnie, hol tart a nemzeti konzultáció, hány kérdőívet küldtek vissza?
A másik téma lehetne, hogy miért törölnék el a minimálbér adóját pont úgy, ahogy az mszp-szdsz kormány tette?

Én a Terry Black elleni pert várom.

Elég lett volna, ha a VEZÉR bejelenti a letelepedési kötvények árusításának leállítását és a Jobbik megszavazza a (teljesen felesleges) Alkotmánymódosítást.
Az már csupán hab s tortán, hogy most éppen azt lebegteti a PÁRT, hogy az év végén úgyis kifogják vezetni a kötvényeket.
Akkor most mi is a helyzet kötvény-ügyben???
Akkor most kinek nem volt fontos a módosítás??

Az a kérdés, hogy kinek az érdeke volt ezt a cirkuszt elindítani?
Többféle teória is napvilágot látott:
1. a jobbikból lefaragott radikálisok állnak bosszút Vonán
2. a jobbik maga gerjesztette az ügyet, hogy elterelje a figyelmet a bőnyi gyilkosságról, a nemzeti arcvonallal való kapcsolatáról
3. a fidesz van a háttérben
4. önjelölt szerepelni vágyó emberek személyes bosszúja

Mindenki vérmérséklete szerint választhat:-)))))))))), csak tartsa szem előtt a mozgatórugót.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés