Nem az a kérdés, hogy szeretjük-e a Morning Show-t

2016. november 16. 13:24

Gyurcsány Ferenc
Facebook
Az a kérdés, hogy miután a kormány leteperte a közszolgálati médiát, bezáratta a Népszabadságot, hazugsággyárrá silányította a TV2-t, miért teszi tönkre és/vagy zsarolja a legnagyobb hallgatottságú kereskedelmi rádiót és annak szókimondó reggeli műsorát.

„Nem az a kérdés, hogy szeretjük-e a Morning Show-t. Én egyébként igen. Az se, hogy mit gondolunk a Class FM-ről. Az a kérdés, hogy miután a kormány leteperte a közszolgálati médiát, bezáratta a Népszabadságot, hazugsággyárrá silányította a TV 2-t, miért teszi tönkre és/vagy zsarolja a legnagyobb hallgatottságú kereskedelmi rádiót és annak szókimondó reggeli műsorát.

Szerintem azért, mert paranoiásan félnek minden független hangtól, mert rettegnek a kritikától, mert nem hiszik, hogy tisztességesen is tudják vezetni az országot. Egy szóval mert gazemberek.

Lehet, hogy mint minden önkényre épülő rendszer meghosszabbíthatják regnálásukat, de a végén bukni fognak. Csúnyán. Mert az ilyenek csúnyán szoktak bukni. És nem lesz bocsánat. És ez már nem is rajtunk fog múlni.

Pokolba velük.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 83 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Fecó , te meg teperjed csak a Klárikát , amíg tudod...

Tudjuk. Már 2004-ben kifejtette, hogy milyen a balliberális demokrata.

"Le kell verni a jobboldalt. Az én feladatom az, hogy ennek a politikai versengésnek irányt adjak, feladatokat szabjak, és azokat számon is kérjem, s ezt meg is teszem hezitálás nélkül."

Óóóóóóóóóóóó, nem is jutott eszembe, hogy ezt is OV szüntette meg:-)))))))))))

Így jártam:-))))))

"Szerintem azért, mert paranoiásan félnek minden független hangtól, mert rettegnek a kritikától, mert nem hiszik, hogy tisztességesen is tudják vezetni az országot."

Nem tudom melyik miniszterelnök volt, aki olyan paranoiásan félt, hogy az állami ünnepségek alatt hermetikusan lezáratta a környéket, ha megjelent, például az Operában, vagy a Kossuth téren, a 301-es parcellánál.....

" a kormány leteperte a közszolgálati médiát"

Ki volt az aki, az akkori csekély számú ellenzéki újságot, nem engedte állami intézményekben megjelentetni, hogy még a repülőkön sem lehetett Magyar Nemzetet találni..stb.

De már annyit azért haladt előre Gyurcsány, hogy nem azt mondja, hogy Orbán (már most) megbukott, hanem, "az önkényre épülve, meghosszabíthatja a regnálását"! Tehát, már előre vetítve a 2018-as, ismételt győzelmet.

Nos, elárulok valamit! Orbán regnálását, csak a választók hosszabíthatják meg, (és ön, de ezt mindjárt kifejtem)! Ha nem szavaznak rá, akkor a választást veszíti el.
Megbukni a rendszerváltás óta, csak ön bukott meg miniszterelnökként, méghozzá, a saját pártja buktatta meg, a sorozatos alkalmatlanságát, és tehetségtelenségét, tovább nem tűrve, mint tudjuk.

Ennek tükrében, nagyon nagy lehet önnél a baj, hogy ilyen komoly memóriavesztéssel küszködik.
Ahelyett, hogy naponta erőlködik azzal, hogy ilyen kapitális baromságokat írogat, azzal tenné a legjobbat a baloldalnak, hogy ha végleg visszavonulna a politizálástól!
Igaz, ezzel Orbán Viktornak tenne rosszat, mert Orbán regnálásához ön minden választásnál, hatalmas lendülettel, újra, és újra hozzájárul, ha tetszik, ha nem! Ez tény.

Gyurcsány elvtárs! Tisztázzunk valamit!
Lejárt a frekvencia engedély.

A Pannon rádiót ki szüntette meg anno?

Ami pedig a gazembereknek járó bocsánatot jelenti, azt a FIDESZ, vagy az általa "irányított" bűnüldöző szervek hat éve gyakorolják.
Lassan a testtel,mert sokan vagyunk, akik nem felejtünk.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában