A politikai korrektség vége

2016. november 16. 20:44

Lóránt Károly
Magyar Hírlap
Trump ugyanis kimondta azt, amit az amerikaiak nagy többsége – azok is, akik Hillary Clintonra szavaztak – gondol.

„Trump ugyanis kimondta azt, amit az amerikaiak nagy többsége – azok is, akik Hillary Clintonra szavaztak – gondol, amiért a liberális médiá-ban elmondták mindennek, amit a kultúrmarxista politikai korrektség az elmúlt három évtizedben jelzőként kifejlesztett és rászórt mindazokra, akik ennek az erőszakos kisebbségnek a véleményét nem osztják. Így Trumpot és vele együtt a szavazóit, az amerikai állampolgárok felét kikiáltották rasszistának, szexistának, homofóbnak, xenofóbnak, iszlamofóbnak és természetesen antiszemitának is.

A tengeren inneni és túli liberális médiának a Trump szavazói elleni gyűlöletkeltést olyan mértékig sikerült fokoznia, hogy nemcsak ezrek tüntetnek törve-zúzva a megválasztott elnök ellen, hanem egyéni leszámolásokat, mondhatni, lincseléseket is elkövetnek, mint az a Washington Post egyik cikkéhez mellékelt videó is mutatja, amelyen egy feketékből álló csoport ver egy fehér embert, azt kiáltozva, hogy Trumpra szavazott. Lehet, hogy a négerek afroamerikaiak voltak, de azt mindenki maga döntse el a videó megnézése után (beírni a Google-ba: Video shows group viciously beating man in Chicago). A videót tartalmazó cikk elmondja, hogy az összevert embert David Wilcoxnak hívják, és nemcsak megverték, hanem az autóját – amelyből azért szállt ki, mert a fentebbi afroamerikaiak nekimentek – el is lopták, és mivel a kocsi nyitott hátsó ablakába kapaszkodott, nagy sebességgel elhajtottak vele, megpróbálva lerázni. Végül egy lassításnál elengedte a kocsit, és néhány bukfencezéssel élve megúszta.

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 27 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Hála Isten , hogy egyre több ember érti , milyen rettenetes és egyoldalú az elmúlt kb. 50 év , tehát a '68-as párizsi diáklázadás óta kifejlesztett , a politikai gondolkodás meghaladhatatlan csúcsának teintett mentalitás . A szerző jól karakterizálja a ravaszul kieszelt , de problematikus balos stratégiát .

A szavak ereje!

Rasszista ugye az, aki nem megy be no go zónába!
Milyen könnyen kimondják. Erre többféleképpen lehet reagálni. A legjobb, ha az ember lexarja, mit óbégatnak, továbbra sem megy be.
A legrosszabb, ha elhiszi, hogy ő valóban rasszista, hiszen azt mondják (eszébe sem jut, hogy megkérdezze a kórust, ők bemennének-e, hanem bizonygatja, hogy ő nem rasszista és bemegy.
A kórus pedig gyertyát gyújt és tovább énekli, hogy rasszista, aki nem megy be.

Hosszú lenne ecsetelni az összes kommunikációs trükköt, aminek nagyon sok ember áldozatául esett és áldozatául is fog esni.

Rengetegszer előfordul, hogy az embert megtámadják a szómágiával.
Hűvös nyugalom és visszakérdezés a legjobb orvosság. Néha ámulok, némelyek hogyan somfordálnak tova, amikor öntudatlanul, a médiumokban alkalmazott kommunikációs terrort alkalmazzák és nem jön be.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés