Tűrhetetlen (35.)

2016. november 26. 9:58

Bayer Zsolt
Magyar Hírlap
A szokatlanul hosszú cikk elolvasása közben és után az a határozott érzése támad az embernek, hogy ismét egy amerikai titkosszolgálat által „megrendelt” anyagról van szó.

„Az írás címe: »Orbánék amerikai csapdába sétálhattak bele, amikor beengedték Pharaont Magyarországra«. A szokatlanul hosszú cikk elolvasása közben és után az a határozott érzése támad az embernek, hogy ismét egy amerikai titkosszolgálat által »megrendelt« anyagról van szó. Mégpedig kármentés céljából megrendelt anyagról.

Ugyanis az írásból egy végtelenül korrupt, elvtelen, aljas, becstelen és ocsmány ország képe bontakozik ki, és ez az ország az Amerikai Egyesült Államok. S hogy miért lenne érdeke az Egyesült Államoknak egy ilyen írást megjelentetni a hozzá feltétlenül és elvtelenül lojális, magyarországi szélsőliberális sajtó zászlóshajójában?

Minden valószínűség szerint azért, mert az amerikai titkosszolgálat (amely eddig soha nem tapasztalt mértékű aktivitást fejt ki ma Magyarországon a magyar kormány ellenében és a kormány megbuktatása érdekében) tudomására jutott, hogy Pharaon-ügyben a magyar titkosszolgálatok birtokában vannak minden fontos információnak. S mivel ezek az információk végtelenül kínosak az Egyesült Államok számára, jobb, ha azokat a baráti sajtóban szellőztetik meg, mintsem hogy a magyar kormány hozná azokat nyilvánosságra.

Nincsen más ésszerű magyarázat arra a cikkre, amelyet a 444 jegyez, és amely megpróbálja az Egyesült Államok aljas, becstelen ocsmányságait úgy eladni, mint valamiféle remek amerikai »titkosszolgálati csapdát«, amelybe Orbánék »belesétáltak«.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 58 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A neo-Dzsobbik mára a Clinton/Obama-féle USA-kottából játszik.

Annál szerintem nincs nagyon lejjebb, mint mikor a korábban "nemzeti radikális" (LOL), verbálisan bőszen USA-ellenes párt mára a CIA által külpolitikai bunkósbotként kreált, többek között módszeresen magyar (!) politikusokat vegzáló romániai "korrupcióellenes ügyészséget" tűzi a zászlajára. Meg amikor Mirkóczki Ádámot már nem lehet megkülönböztetni André Goodfriend-től. Meg amikor a neo_Dzsobbik amerikai (LOL) forrásokra hivatkozva pörgeti a "korrupció"-témát - megtévesztésig az amerikai külügy módszereit, tálalását stb. alkalmazva.

Válaszok:
ThunderDan | 2016. november 26. 10:46

És mindeközben a - tudjuk jól, hova bekötött - Népszava/ATV/444-stb. szubkultúrában egy 180 fokos fordulattal Vonáék lettek az új kiskedvencek, míg a szintén közismerten atlantista (!) Simicska médiájában is Vonáékat futtatják.

Elég evidens az ábra.

Melyik tényelemmel vitatkozol? Esetleg a következtetés logikájának az erejét vitatod?

Zsóti!

Te aztán nagyon tudod hogy van ez, hiszen megrendelésre írt cikkekből áll írói munkásságod minimum 90%-a.
Szóval lehetnél egy kicsit megértőbb a szintén megrendelésre író kollégák iránt.
Valamiből nekik is meg kell élniük, te ezt igazán tudhatnád...

"Ron Paul volt kongresszusi képviselő exkluzív interjújában arra figyelmeztetett, hogy „a neokonok árnyékkormánya” „hamis zászló” alatti incidenst szervezhet azért, hogy Donald Trump alakuló kormányát új háborúba vonszolja. Kifejtette: „A neokonok a 9/11 előtt is állandóan arról beszéltek, hogy nem tudják végrehajtani programunkat addig, ameddig egy Pearl Harbor-féle esemény nem történik”."

"nem tudják végrehajtani programunkat addig,
ameddig egy Pearl Harbor-féle esemény nem történik"

"nem tudják végrehajtani programunkat addig,
ameddig egy Pearl Harbor-féle esemény nem történik"

"nem tudják végrehajtani programunkat addig,
ameddig egy Pearl Harbor-féle esemény nem történik"

Hányszor ismételjem még, hogy a barmok is kezdjék felfogni...?

Te is nagyot mondtál. Ezért magyarázd már el nekem, hogy akkor Zsóti miért írta ezt????

"...A szokatlanul hosszú cikk elolvasása közben és után az a határozott érzése támad az embernek, hogy ismét egy amerikai titkosszolgálat által »megrendelt« anyagról van szó..."

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés