Andy Vajna rádiójához szerződtek Sebestyén Balázsék

2016. december 2. 11:50
Leszerződött Andy Vajna rádiójával, a Rádió 1-gyel a népszerű reggeli műsor, a Morning Show csapata – írja a 24.hu. Sebestyén Balázs, Rákóczi Ferenc és Vadon János műsora december 5-étől indul újra az adón. A sajtótájékoztatón arról beszéltek, hogy ígéretet kaptak: szabad kezet kapnak és úgy folytathatják, ahogy a Class FM-nél abbahagyták.

A 24.hu tudósítása szerint leszerződött a Rádió 1-gyel, Andy Vajna csatornájával a Morning Show stábja. Sebestyén Balázs és műsorvezetőtársai az analóg frekvenciáját elvesztő, egykori Simicska-tulajdon Class FM-et hagyták ott. A népszerű reggeli műsor december ötödikén már indul is a filmbiztos rádiócsatornáján. Sebestyén Balázsék a sajtótájékoztatón arról beszéltek, hogy a közszolgálat is megkereste őket, de ők a legjobb ajánlatot választották; emellett ígéretet kaptak arra, hogy szabad kezet kapnak.

Sebestyén Balázs, aki a rádiós műsor mellett az RTL Klubon vezet különböző műsorokat, a korábbi hónapokban többször is nemtetszését fejezte ki a média jelenlegi helyzetével kapcsolatban. 

Összesen 58 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Hahaha...
Van az a pénz...

bulvárkormány

Csak a Kossuth:)
Zeném van jobb saját, nyihogó hülyegyerekre, celebekre és popra meg nem vagyok kíváncsi.

Bochkor, Alföldi, meg Jakupcsek szintű hiszti ment. Még a Krizsó Szilvi volt a legelegánsabb. Aki meg a Hitgyülinél tér vissza.

Szilcsi meg Áron haverom, jó arcok, BAZ megye. A műsor is jó, ha azt vesszük Ákos, Bon Jovi is rock :)

vicces, hogy kb 6-8 éve az volt a Lendvay utca ukáza a lelkes kommentdroidjaiknak, hogy a libsi bulvármocskot kell szidni éjjel-nappal, szembeállítva a tiszta, értékközpontú konzervatív kultúrával.

Azóta Rogán szobrot állított a Blikknek, a felesége bulvárpicsákkal celebeskedik a szennymédiában, kultúrát meg a focimeccsen szotyiköpködés, a Ripost, a hímringyónak öltöző Habonyárpi, a nemdrogos, de minden titkárnőnek gyereket csináló Tompi, a Fásy-mulató, Mága Zoltán, a Terminator c. fosról elhíresült Vajna és luvnyája, Pataky Attila és a goj motorosok képviselik teljes mellszélességgel, míg a politikai sajtót ex-munkásőrökre és mszmp-sekre bízzák.

ahogy apdétnorbi és a többi bulvárszutyok is.

A fidesz szavazóinak 90%-a ugyanaz a suttyó, tévét bámuló proli, aki anno a szociké is volt. Ezeknek a szavazatait Balázsokkal, Fásy-mulatóval lehet megszerezni.

Ráadásul a pártból is kikoptak azok az arcok, akik még megtestesítettek valamit a konzi-polgári értékekből.
Helyettük maradtak a proli, komcsi hátterűek (ugyan hol tett volna szert polgári-konzervatív neveltetésre egy Orbán vagy egy Kövér?), a tahó TSZ-elnök-típusok (pl. Tállai) és a fiatalabb generáció opportunista, minden belső értéktől mentes harácsoló férgei. Utóbbiból van a legtöbb, Rogántól Habonyon át Szíjjártóig.

Az enyémen biztosan nem. Nem tudom, ki az a "veletek", azt sem, hogy miért hazudsz nekem olyan véleményt, amit max. álmodhattál.

ez csak a szektás hozzáállás.

A moslék az moslék. Az derül csak ki, hogy mindenki falja, két pofára.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában