Figyelő

Schmidt Máriáé lett a Figyelő

2016. december 5. 15:50
Megvette a Figyelőt Schmidt Mária, aki az Origónak a hetilappal kapcsolatos terveiről azt mondta: elsősorban pénzügyi befektető lesz a lapnál, és a már most is meglévő magas szintű szakmai munka folytatását tűzte ki egyik legfontosabb céljául.

Az Origo értesülései szerint Schmidt Mária megvette a Figyelőt, a megállapodást hétfőn már alá is írták. A portálnak nyilatkozott is Schmidt Mária, aki egyebek mellett elmondta: a minőség, méltányosság és mértéktartás szavakkal jellemezhető újságot szeretne csinálni a hetilapból. 

A hetilap korábban is egy nagyon fontos orgánum volt Magyarországon és a mostani tranzakcióval szeretném, ha ez a hagyomány folytatódna. Nagyon sok tudás halmozódott föl a hetilapnál, és ennek az elvesztése óriási veszteség lett volna a hazai sajtóvilágban” – fogalmazott Schmidt az Origónak.

Hangsúlyozta: elsősorban pénzügyi befektető lesz a lapnál, és a most is meglévő magas szintű szakmai munka folytatását tűzte ki az egyik legfontosabb céljának. „Abban az esetben, ha nem jelentem volna meg befektetőként, a lap megszűnt volna. Több mint 70 követelést kellett kielégíteni ahhoz, hogy a kiadóval szembeni felszámolási eljárás lezáruljon. Ezzel a lap dolgozói kaptak egy új esélyt” – tette hozzá.

Összesen 107 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

már csak egy-két lapot kell megszerezni a fidesznek, és akkor végre eljönnek a magyar idők
és a seggnyaló újságírók(?!) ideje

Schmidt Mária személye garancia arra , amit szeretne megvalósítani a lappal . Sok sikert kívánok neki , minden igényesen tájékozódni kívánó polgár javára .

„Abban az esetben, ha nem jelentem volna meg befektetőként, a lap megszűnt volna. Több mint 70 követelést kellett kielégíteni ahhoz, hogy a kiadóval szembeni felszámolási eljárás lezáruljon. Ezzel a lap dolgozói kaptak egy új esélyt”

Ó, ez gyönyörű- főleg így Karácsony előtt.

mennyi új nick
de a legtöbbnek kár volt regisztrálni ide
vagy pártfeladat?

Nem : ez azt jelenti , ami ott le van írva...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában