Az Indexet mikor veszi meg már végre Mészáros Lőrinc?

2016. december 8. 8:39

Dévényi István
Válasz.hu
Mészáros Lőrinc egy pillanatra nem figyelt oda, és már övé is volt az Echo TV. Andy Vajna megvásárolta Sebestyén Balázsékat műsorostul. A Figyelő Schmidt Máriáé. És még csak szerda van.

„Mészáros Lőrinc egy pillanatra nem figyelt oda, és már övé is volt az Echo TV. Andy Vajna megvásárolta Sebestyén Balázsékat műsorostul. A Figyelő Schmidt Máriáé.

És még csak szerda van.

(…)

Nagyon úgy tűnik, hogy Magyarország lesz az első valóságos Facebook-demokrácia. A Facebooknak ugyanis az a sajátossága, hogy bezárja a felhasználókat saját véleményük börtönébe. A Facebook-polgár csak olyan véleménnyel találkozik, amivel egyetért, csak olyan cikkeket olvas, amiket akár ő is írhatott volna, csak az kerül elé, ami megerősíti a hitét, hogy minden úgy van, ahogyan azt ő gondolja. Szép, új, tökéletes pokol.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 115 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A Heti Válasz pedig él és virul Simicska cégcsoportja révén...

Ilyen az, amikor a piac visszanyal.
Evtizedekig mast sem hallottunk csak azt, hogy majd a lathatatlan bal kez eldonti. Ket kezunk van, s nem mind a ketto bal. Bele lehet ebbe torodni, nem?

Méghozzá a Bokros-Puzstai duó , vagyis az állítólag létező MOMA-Párt vezetésével !...

lassan már csak és kizárólag kormánypárti seggnyalókat lehet olvasni
már, aki olvassa ezeket!
vajon a fidesz legfőbb berkeiben van még ellenvélemény, vita? vagy csak diktátum? (és Főnök gondolatainak lesése, kitalálása!?)

Bokros lényegében követelte abban az interjúban a választóktól számukra a politikai bianco kiállítását , csak mert szerinte "önkényuralom" van . Igaz , elismerte , hogy Gy. Fegyenc csődbe vitte az országot , de a magyaroknak mégis jobb lenne szerinte , ha kitöltenék számukra azt a bianco-t . Az "önkényuralom" elsöprése az egyetlen téma , konkrét elképzelések közlésére a választók ne tartsanak igényt . S Bokros szerint a magyarok négy-ötöde is vevő lehet erre az ötletére...

Elvileg megtörténhet. Ha a kormány netalán rossz passzban lesz. És mindegyik ellenzéki párt egy frontban tömörül, de annak siralmas következményei lennének.

A Válasznak eszébe sem jut, hogy az ellenzéki sajtó már hidegen hagyja olvasóit, mert ha kívánnivalót hagy is a Fidesz kormány, gyatra ellenzéke és annak színvonaltalan médiája van.

Ha eladó valami, azt meg lehet venni, már ha van iránta kereslet. Miért nem vette meg egy ballib gazdag a népszabót?

Jaj, szivem, ezek is eltek a piacrol is. Gyurcsany annak idejen a piacrpl, miniszterelnoksege idejen vette olcsobban az aramot. Ilyen ez a box, jobb nem is lesz.

Ha az Index eladó (?), meg suttogják opció van rá, akkor miért nem veszi meg bárki? Második leglátogatottabb magyar webbulvár.

"2018-ban összefog omlani ez a kártyavár!"

Jönnek a Lenin-fiúk és elzabrálnak mindent?

""... fideszközeli zsidóé." - írja.
Te! Fideszközeli zsidó!
NE ZSIDÓZZ!"

Fideszközelizett!

Az országnak ki kell jutni gazdasági félgyarmati helyzetéből. Az ellenzéknek erre vonatkozóan semmi mondanivalója nincs.

Ha sakk hasonlatot használunk, azt mondhatnánk, hogy csak néhány gyalog került jobb pozícióba. Kínai hasonlattal élve hosszú menetelés lesz.

Erről szólnak az utóbbi évek.

A kormány dolga elsősorban a cselekvés, az ellenzéké a véleményközlés. Véleményem szerint a kormány valamivel jobban teljesíti a feladatát, mint az ellenzék a sajátját.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés