Nézhető tévé

Kirúgták Kadarkai Endrét az Echo TV-től

2017. január 5. 16:55
A Blikk információi szerint az immáron Mészáros Lőrinc tulajdonában lévő Echo TV-től elbocsátották Kadarkai Endrét, a csatorna egyik legismertebb arcát, a kulturális személyiségekkel népszerű mélyinterjúkat készítő riportert.

A Blikk információi szerint a héten megváltak az Echo TV leghíresebb riporterétől, Kadarkai Endrétől. A bulvárlap úgy tudja, hogy a csatorna munkatársai körében teljes a döbbenet és az értetlenség, ugyanis Kadarkai teljesítményét széles körben elismerték, politikai témákkal nem is foglalkozott, kizárólag a kulturális élet jeles személyiségeivel készített mélyinterjúkat. Ő készítette például azt az interjút is, amelyben Kovács Ákos énekes-dalszerző arról értekezett, mi a dolga egy nőnek a mai világban.

Az Echo TV-t Széles Gábor decemberben adta el Mészáros Lőrincnek, Felcsút polgármesterének. A 444-nek Mészáros akkor úgy nyilatkozott: nézhető, jó, jobboldali tévét akar csinálni, olyat, amire támaszkodhat majd a Fidesz a kampányban. Azóta több műsor megszűnt. Új arcokról is érkeznek azért hírek: mint azt megírtuk, a csatornára visszatér a legendás jobboldali Sajtóklub. Bayer Zsolt, Bencsik András, Lovas István és Huth Gergely a korábbi belpolitikai témák helyett a külpolitikáról fog beszélgetni.

Összesen 62 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

azon kevés riporterek közé tartozik, aki felkészül a riport alanyából
és aztán jókat és jól kérdez
számtalan nagyszerű emberrel készített, számtalan nagyszerű riportot
remélem, nem igaz a hír Kadarkai kirúgásáról!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés